Αρχική > Ptolemeos Plus > Δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για παιδιά από Α’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνάσιου από την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας

Δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για παιδιά από Α’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνάσιου από την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΟΣ Planet: αποκλειστική συνεργασία με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για παιδιά από Α’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου από την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντιλαμβανόμενη το ρόλο του ΠΑΜΑΚ ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και το έργο που πρέπει να επιτελέσει στα πλαίσια των δράσεών της για τη διάδοση της εκπαιδευτικής ρομποτικής Πανελλαδικά, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ 2ωρο σεμινάριο ρομποτικής για μαθητές από Α’ δημοτικού μέχρι Γ’ γυμνασίου. Οι μαθητές Θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής από ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ καθηγητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ του ΠΑΜΑΚ.

Τα 2ωρα σεμινάρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου Planet στην Πτολεμαΐδα, Κονδύλη 1 στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Σας περιμένουμε όλους για να σας γνωρίσουμε το Θαυμαστό κόσμο της ρομποτικής!

Προσοχή!!!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ.2463055400-1-2-3 καθημερινά από 14:30-21:00 ή στο email omilosplanet@otenet.gr. Λόγω των περιορισμένων θέσεων Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team