Αρχική > Slider > Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην Παθολογική του Μποδοσάκειου – Από το Σύλλογο Πολυτέκνων Εορδαίας

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στην Παθολογική του Μποδοσάκειου – Από το Σύλλογο Πολυτέκνων Εορδαίας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την Παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, διατέθηκαν τα χρήματα που συγκέντρωσε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας, από τη συναυλία που είχε διοργανώσει τον περασμένο Ιούλιο με τους αδελφούς Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη.

Ο ιατρικός αυτός εξοπλισμός, αξίας 5.000 ευρώ, παραδόθηκε πριν λίγη ώρα στην Παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου από τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Πολυτέκνων Εορδαίας.  Πρόκειται για 2 τροχήλατα πιεσόμετρα, 1 ωτοσκόπιο, 1 οφθαλμοσκόπιο, ένα λαρυγγοσκόπιο, 5 πιεσόμετρα, 10 παλμικά οξύμετρα, έναν καρδιογράφο και μια συσκευή ανίχνευσης φλεβών.

Πρόκειται για μια εκδήλωση αγάπης και αλληλεγγύης από το Σύλλογο Πολυτέκνων Εορδαίας προς το συνάνθρωπο και το Μποδοσάκειο νοσοκομείο, ανέφερε η γραμματέας του Συλλόγου Πολυτέκνων, Μαρία Αντωνιάδου, κατά την παράδοση της δωρεάς στην Παθολογική.  Σημείωσε ότι ο εξοπλισμός αυτός αγοράστηκε μετά από συνεννόηση με τον διευθυντή της Παθολογικής κ. Δολιανίτη, προκειμένου να καλυφθούν συγκεκριμένες ανάγκες της κλινικής, ενώ απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με τη συμμετοχή του στην εκδήλωση των Πολυτέκνων αλλά και τη συνδρομή χορηγών, δόθηκε η δυνατότητα στο σύλλογο Πολυτέκνων να προβεί στη δωρεά του ανωτέρω εξοπλισμού στην Παθολογική.

Τις ευχαριστίες του στο σύλλογο Πολυτέκνων, στους αδελφούς Τσαχουρίδη, τον κόσμο και τις επιχειρήσεις που βοήθησαν για τη συγκέντρωση των χρημάτων που διατέθηκαν για να καταστεί δυνατή η δωρεά αυτή, εξέφρασε ο διοικητής του Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο, Γιώργος Χιωτίδης. Δήλωσε μάλιστα πως τέτοιου είδους προσφορές αποτελούν πολύ σπουδαία παραδείγματα, διότι πάντα υπάρχουν κενά στα νοσοκομεία που πρέπει να καλυφθούν, κι εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια συνδρομής  προς τα νοσοκομεία.

Τις εγκάρδιες ευχαριστίες του προσωπικού και του διευθυντή της Παθολογικής κλινικής, Κωνσταντίνου Δολιανίτη, μετέφερε στη διοίκηση των Πολυτέκνων ο Επιμελητής Β΄ της Παθολογικής, Αθανάσιος Διδασκάλου, ευχαριστώντας ταυτόχρονα όλους όσους συνέβαλαν γι’ αυτή τη δωρεά. Τόνισε μάλιστα ότι «η δωρεά αυτή πρακτικά μάς λύνει τα χέρια σε πάρα πολλά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζαμε όλο αυτό τον καιρό. Είναι πολύ ουσιαστικό βήμα στο να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών απέναντι στον πολίτη και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω ούτως ώστε να πάει μπροστά η Παθολογική και όλο το νοσοκομείο».

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη