Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δωρεά Φορητών Πομποδεκτών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Π.Ε. Καστοριάς

Δωρεά Φορητών Πομποδεκτών στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την Π.Ε. Καστοριάς

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στη δωρεά είκοσι (20) φορητών πομποδεκτών (CRT FPOO) προχώρησε την Δευτέρα 02 Νοεμβρίου 2020 η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς.

Το υλικό  παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος  στον Διοικητή της Π. Υ. Νομού Καστοριάς Κωνσταντίνος Τσαλίκης, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη υποστήριξη του στο έργο που επιτελεί η πυροσβεστική.

¨Η συνεργασία που έχουμε με το Πυροσβεστικό Σώμα είναι άριστη και πολυετή και κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε το έργο της Πυροσβεστικής¨ τόνισε   Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς.

Οι πομποδέκτες παραδόθηκαν στο πλαίσιο συνεργασίας του τμήματος Πολιτικής Προστασίας – ΠΣΕΑ για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις  φυσικών καταστροφών (πλημμύρες, σεισμοί, δασικές πυρκαγιές κ.λπ.), σύμφωνα με τα μνημόνια  «ΙΟΛΑΟΣ», «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ», «ΔΑΡΔΑΝΟΣ», τόσο για το Σχεδιασμό και  τις Δράσεις της Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων λόγω Εκτάκτων Αναγκών, όσο και για τη διενέργεια ασκήσεων ετοιμότητας.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: «ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο άνοιγμα της αγοράς και η κίνηση στα τοπικά καταστήματα έχει θετικό πρόσημο. Δεν μας εφησυχάζει»

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι, Με το πέρασμα της πρώτης εβδομάδας που έχουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά μετά από ...