Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Βοΐου: «Υπογραφή Σύμβασης για την συντήρηση και ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου στον οικισμό του Μικροκάστρου»

Δήμος Βοΐου: «Υπογραφή Σύμβασης για την συντήρηση και ασφαλτόστρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου στον οικισμό του Μικροκάστρου»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου , κ. Χρήστου Ζευκλή και του αναδόχου «Σιαμίδη Ιωάννη & ΣΙΑ Ε.Ε.», η σύμβαση για την συντήρηση του εσωτερικού οδικού δικτύου στο Μικρόκαστρο του Δήμου Βοΐου, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 220.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά το φυσικό αντικείμενο της σύμβασης προβλέπει την εκτέλεση εργασιών που αφορούν την απόξεση του φθαρμένου οδοστρώματος  της υφιστάμενης οδοστρωσίας και την εξ ολοκλήρου ασφαλτόστρωση του οδοστρώματος. Οι ανωτέρω παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στο σύνολο του εσωτερικού δικτύου του οικισμού , το οποίο σήμερα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης πολλών δεκαετιών.

Η χρηματοδότηση της παραπάνω παρέμβασης θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Ε.Α.Π. 2012 – 2016).

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής αναβάθμισης των οικισμών και της βελτίωσης ποιότητας ζωής των δημοτών και θα συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας και στην ασφαλέστερη κίνησή τους εντός του οικισμού.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων: Νέα έγγραφα από την 1η Μαρτίου -Για πόσο θα ισχύουν

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Από τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021, οι εργοδότες υποχρεούνται να έχουν εφοδιάσει τους εργαζομένους τους με νέες βεβαιώσεις ...