Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης για την ανακαίνιση του Κοινοτικού κτιρίου στον οικισμό του Κλήματος

Δήμος Βοΐου: Υπογραφή Σύμβασης για την ανακαίνιση του Κοινοτικού κτιρίου στον οικισμό του Κλήματος

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ. Χρήστου Ζευκλή και του αναδόχου «ΚΑΡΑΒΕΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ», η σύμβαση που αφορά την ανακαίνιση και αποκατάσταση του κοινοτικού κτιρίου του οικισμού Κλήματος στην τοπική κοινότητα Αξιοκάστρου του Δήμου Βοΐου.

Πιο αναλυτικά το φυσικό αντικείμενο της παρέμβασης προβλέπει την αποκατάσταση και επισκευή βλαβών στο κοινοτικό κτίριο και πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες  που αφορούν την καθαίρεση των φθαρμένων μερών, εκ νέου επικεράμωση και επισκευή της στέγης, τοποθέτηση υδρορροών, επισκευές στις τουαλέτες, τοποθέτηση ψευδοροφής από γυψοσανίδες, χρωματισμός του κτιρίου εσωτερικά και εξωτερικά και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων.

Η χρηματοδότηση της παραπάνω δράσης θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος της  Περιφέρειας Δυτικής 2012-2016 (Ε.Α.Π. 2012-2016).

Η εν λόγο παρέμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης των μικρών οικισμών του Δήμου μας και θα συμβάλλει τόσο στην αισθητική αναβάθμιση του οικισμού όσο και στην διάσωση του κτιρίου.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των ...