Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Ημερίδα που αφορά το πρόγραμμα «Εξοικονομώ- Αυτονομώ»

Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει Ημερίδα που αφορά το πρόγραμμα «Εξοικονομώ- Αυτονομώ»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Βοΐου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020και ώρα 6 μ.μ., προκειμένου να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για όλες τις πτυχές και δυνατότητες του προγράμματος «Εξοικονομώ -Αυτονομώ». Εξειδικευμένοι επιστήμονες πρόκειται να ενημερώσουν τους συμμετέχοντες καθώς και να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματα τους τα οποία θα υποβληθούν γραπτώς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα μέσω της εφαρμογής zoom, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμοhttps://zoom.us/my/uowm.mph1 .

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

17:45-18:00– Συνδέσεις

18:00-18:10– Χαιρετισμός Δημάρχου Βοΐου, κ. Χρήστου Ζευκλή

18:10-18:20-Χαιρετισμός συντονιστή Ημερίδας , Δρ. Τσανακτσίδη Κωνσταντίνου

18:20-18:30-Παρουσίαση Γενικών στοιχείων του προγράμματος ,Δρ. Μαρνέλος Γεώργιος

18:30-19:30 Αναλυτική Παρουσίαση όλων των σημαντικών σημείων υλοποίησης του προγράμματος από τον κ. Λαμπρόπουλο Αθανάσιο

 

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Σιατίστης Αθανάσιος: Να μην προσκολλούμαστε στα ψευτοείδωλα της εποχής

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ORTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης Να μην προσκολλούμαστε στα ψευτοείδωλα της σημερινής εποχής ήταν το μήνυμα που έστειλε από τη ...