Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Βοΐου: «Εργασίες συντήρησης του πλακόστρωτου δρόμου και ανάπλασης της παιδικής χαράς στον Πεντάλοφο»

Δήμος Βοΐου: «Εργασίες συντήρησης του πλακόστρωτου δρόμου και ανάπλασης της παιδικής χαράς στον Πεντάλοφο»

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στον κεντρικό πεζόδρομο στην Κοινότητα Πενταλόφου . Οι παρεμβάσεις μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εργασίες αρμολόγησης και συντήρησης του παραδοσιακού καλντεριμιού , ήδη έχουν ολοκληρωθεί τα 600 τ.μ. από τα 1200 τ.μ μέτρα της συνολικής παρέμβασης και η χρηματοδότηση της προέρχεται εξολοκλήρου από ιδίους πόρους του Δήμου.

Επίσης εργασίες ανάπλασης πραγματοποιήθηκαν και στην παιδική χαρά του οικισμού με αντικείμενο την αποξήλωση των παλαιών οργάνων (όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία), την αντικατάστασή τους από καινούργιο εξοπλισμό και την εξολοκλήρου ανάπλαση του χώρου .Η χρηματοδότηση της παρέμβασης προήλθε από τους πόρους του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι συγκεκριμένες δράσεις θα αναβαθμίσουν τον οικισμό και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΚΙΝ.ΑΛ. Ν.Ε. Κοζάνης: Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στην πράξη

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email   Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής ...