Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Κοζάνης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Δήμος Κοζάνης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Ο Δήμος Κοζάνης, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης προχωρά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να ενισχυθούν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας που έχουν πληγεί από τις σεισμικές δονήσεις των προηγούμενων ημερών. Απευθύνουμε κάλεσμα στους πολίτες που θέλουν να συμπαρασταθούν και να προσφέρουν βοήθεια. Τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν είναι:

– Τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες, παξιμάδια, ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, λάδι, χυμούς, κρουασάν)

– Νερά

– Είδη ατομικής υγιεινής

Η Συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται στο χώρο του ΚΗΦΗ (Πλακοπίτη 11, κτήριο 40 μάρτυρες), από την Τετάρτη, 10 Μαρτίου έως την Παρασκευή, 12 Μαρτίου και κατά τις ώρες 9:00πμ.-14:00μμ.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας  COVID-19.

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ύμνος στη ΜΗΤΕΡΑ !!! ( της Κούλας Πουλασιχίδου)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κυριακή 9 Μαΐου 2021 , ακόμα μία γιορτή της μητέρας, εν μέσω ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ… Μία ημέρα τιμής του μητρικού ...