Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Γρεβενών: Έπιασαν δουλειά τα γεωτρύπανα γεωθερμίας στο Κλειστό Γυμναστήριο (Βίντεο)

Δήμος Γρεβενών: Έπιασαν δουλειά τα γεωτρύπανα γεωθερμίας στο Κλειστό Γυμναστήριο (Βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤο Κλειστό Γυμναστήριο των Γρεβενών μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά «πράσινο» κτίριο καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες γεώτρησης για την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος αβαθούς γεωθερμίας υψηλών αποδόσεων που θα μειώσει δραστικά τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης κατά 70%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο κλειστό αθλητικό κέντρο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα που θα εκμεταλλευθεί τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη της ανεξάντλητης και καθαρής αυτής ενέργειας που περικλείεται στους γεωλογικούς σχηματισμούς, πετυχαίνοντας μια μεγάλη εξοικονόμηση δαπανών και αναβαθμίζοντας ριζικά την ποιότητα ζωής.

Η Δημοτική Αρχή των Γρεβενών προχωρά με σταθερά και μελετημένα βήματα στην ενεργειακή θωράκιση των δομών παιδείας και αθλητισμού βάζοντας ως στρατηγικό στόχο την οριστική καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο γηροκομείο Φλώρινας – Θετικοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συναγερμός έχει σημάνει στο γηροκομείο Φλώρινας, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν από ...