Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Γρεβενών: Έπιασαν δουλειά τα γεωτρύπανα γεωθερμίας στο Κλειστό Γυμναστήριο (Βίντεο)

Δήμος Γρεβενών: Έπιασαν δουλειά τα γεωτρύπανα γεωθερμίας στο Κλειστό Γυμναστήριο (Βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το Κλειστό Γυμναστήριο των Γρεβενών μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικά «πράσινο» κτίριο καθώς ξεκίνησαν οι εργασίες γεώτρησης για την εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος αβαθούς γεωθερμίας υψηλών αποδόσεων που θα μειώσει δραστικά τα έξοδα θέρμανσης και ψύξης κατά 70%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο κλειστό αθλητικό κέντρο σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα που θα εκμεταλλευθεί τα οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη της ανεξάντλητης και καθαρής αυτής ενέργειας που περικλείεται στους γεωλογικούς σχηματισμούς, πετυχαίνοντας μια μεγάλη εξοικονόμηση δαπανών και αναβαθμίζοντας ριζικά την ποιότητα ζωής.

Η Δημοτική Αρχή των Γρεβενών προχωρά με σταθερά και μελετημένα βήματα στην ενεργειακή θωράκιση των δομών παιδείας και αθλητισμού βάζοντας ως στρατηγικό στόχο την οριστική καταπολέμηση της ενεργειακής φτώχειας όπως είχε δεσμευθεί προεκλογικά.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη & Αιμοδοσία – Ενημερωτική δράση στην κεντρική πλατεία Κοζάνης τη Δευτέρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη η Δευτέρα 14/6/21 και Αιμοδοτούμε στο γραφείο Π. Χαρίση 23 από 15:30 -20:00 σε συνεργασία ...