Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Γρεβενών: Εφαρμόζουμε τα Μέτρα, Αποτρέπουμε το Lockdown

Δήμος Γρεβενών: Εφαρμόζουμε τα Μέτρα, Αποτρέπουμε το Lockdown

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΜε κεντρικό σύνθημα «Εφαρμόζουμε τα Μέτρα, Αποτρέπουμε το Lockdown» και με πρωταρχικό στόχο την προστασία της Δημόσιας Υγείας, ο Δήμος Γρεβενών συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των συνδημοτών μας για την πιστή τήρηση των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων ενάντια στην εκρηκτική εξάπλωση που παρουσιάζει ο Covid-19 σε εθνικό επίπεδο.

Ειδικότερα, η σωστή χρήση της μάσκας, η διατήρηση των απαραίτητων αποστάσεων και το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών αποτελούν προς το παρόν τους καλύτερους τρόπους προφύλαξης του κοινωνικού συνόλου από τον φονικό ιό σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους.

Επιπλέον, η νέα διαδικτυακή αφίσα που εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχόμενων ενημερωτικών δράσεων της Δημοτικής Αρχής για την ανησυχητική εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού, επικεντρώνεται και στην αποφυγή ενός τοπικού lockdown καθώς μια ενδεχόμενη εφαρμογή του θα προκαλέσει ισχυρούς και αλυσιδωτούς κραδασμούς στην ήδη εύθραυστη τοπική μας οικονομία.

Συνεπώς, είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να θωρακίσουμε την Υγεία του κοινωνικού συνόλου και συγχρόνως έχουμε απόλυτη ευθύνη απέναντι στον επαγγελματία και τον εργαζόμενο που με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να στερηθούν τις δουλειές τους.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κορωνοϊός: Συναγερμός στο γηροκομείο Φλώρινας – Θετικοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Συναγερμός έχει σημάνει στο γηροκομείο Φλώρινας, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν από ...