Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Γρεβενών: Αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Κολυμβητηρίου

Δήμος Γρεβενών: Αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Κολυμβητηρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαγωνιστική διαδικασία που «τρέχει» ο Δήμος Γρεβενών για το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Κολυμβητηρίου της πόλης καθώς την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 είχαμε την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου-εργολάβου, η οποία επικυρώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Το πολύ θετικό αυτό βήμα φέρνει όλο και πιο κοντά την πολυπόθητη έναρξη των απαιτούμενων εργασιών που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επαναλειτουργία της σπουδαίας αυτής αθλητικής δομής που τόσο έχει ανάγκη η νεολαία του τόπου μας.

Το έργο, προϋπολογισμού 3 εκατομμυρίων ευρώ, περιλαμβάνει τη ριζική ανάπλαση της εξωτερικής επιφάνειας του κτιρίου (στέγη-κέλυφος) καθώς και την “εκ θεμελίων” ανανέωση του εσωτερικού ηλεκτρομηχανολογικού του εξοπλισμού με την τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος αφύγρανσης.

Παρεμβάσεις ουσίας που θα εξασφαλίσουν την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου μέσω μάλιστα της “πράσινης” γεωθερμίας ως κύρια πηγή θέρμανσης και ψύξης.

 

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Θετικός στον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Θετικός στον κορονοϊό ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης. Όπως είχε ήδη αναφέρει ο siera fm, μετά τα τελευταία ...