Αρχική > Slider > Δήμος Εορδαίας: Προμηθεύεται νέους κάδους απορριμμάτων

Δήμος Εορδαίας: Προμηθεύεται νέους κάδους απορριμμάτων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Σε προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων προχωρά ο δήμος Εορδαίας και συγκεκριμένα στην προμήθεια πλαστικών κάδων απορριμμάτων 1.100 λίτρων, καθώς και διαφόρων ανταλλακτικών κάδων απορριμμάτων, προκειμένου να αντικατασταθούν παλαιοί, σπασμένοι ή προβληματικοί κάδοι και να διευκολυνθεί το έργο της αποκομιδής.

Η προμήθεια των νέων κάδων και των ανταλλακτικών τους θα γίνει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Εορδαίας, καθώς ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στα 19.996,00 ευρώ χωρίς το Φ.Π.Α..

Όπως σημειώνεται μάλιστα στη σχετική πρόσκληση – εκδήλωση ενδιαφέροντος, η επιλογή του αναδόχου θα γίνει µε κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή και σύμφωνα µε τις τεχνικές προδιαγραφές, ενώ γίνονται δεκτές προσφορές για το σύνολο των ειδών και για την κάθε ομάδα ξεχωριστά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι και την Τετάρτη 18-4-2018 και ώρα 12:00µ. στο γραφείο Προμηθειών του Δήμου Εορδαίας (25ης Μαρτίου 15 Πτολεμαΐδα).

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Αύγουστο ο Δήμος Εορδαίας είχε προμηθευτεί 105 νέους κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι αντικατάστησαν παλαιούς και καταστρεμμένους κάδους στην πόλη της Πτολεμαΐδας και σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη