Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμος Εορδαίας: Με τη μέθοδο drive through και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας η διανομή στους δικαιούχους των τροφίμων δωρεά του Ομίλου Χρηστίδη (φωτό-βίντεο)

Δήμος Εορδαίας: Με τη μέθοδο drive through και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας η διανομή στους δικαιούχους των τροφίμων δωρεά του Ομίλου Χρηστίδη (φωτό-βίντεο)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και με τη μέθοδο drive through ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο Πέμπτη από το Δήμο Εορδαίας η διανομή τροφίμων στα πλαίσια του προγράμματος «ΔΩΡΕΑ ΟΜΙΛΟΥ ΑΦΩΝ Ι. ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΕΕ» στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Εορδαίας (Περγάμου)

Η διανομή γίνεται τις ώρες από τις 10:00 έως τις 15:00. Οι ωφελούμενοι και οι ωφελούμενες ειδοποιούνται με ατομικό sms για την ώρα προσέλευσης τους στο σημείο διανομής και τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες.

Διανέμονται  στους/στις δικαιούχους του προγράμματος τα παρακάτω προϊόντα: Ελαιόλαδο, Φακές, Χυλοπίτες, Αλεύρι, Καρότα, Πατάτες, Κρεμμύδια, Ζάχαρη, Φασόλια, Ρύζι, και Τσουρέκι

Η αντιδήμαρχος  Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού δήλωσε για την σημερινή διαδικασία: «Ο Δήμος Εορδαίας και η διεύθυνση κοινωνικής πολιτικής, στην προσπάθειά μας να ενεργοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και τις μεγάλες δυνάμεις του τόπου μας, δημιουργήσαμε ένα τοπικό δίκτυο αλληλεγγύης «Εορδαία εμείς». Αυτό το διάστημα είναι σε εξέλιξη η πρώτη δράση του δικτύου, μαζεύουμε τρόφιμα, μοιράζουμε αγάπη. Αφορά τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Ήδη την Πέμπτη 17/12 ολοκληρώθηκε η διανομή στο Παλαιοντολογικό Μουσείο, η διανομή δωρεάς από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, από την οποία ωφελήθηκαν 170 μονογονεϊκές οικογένειες και οικογένειες με ανήλικα τέκνα».

Η ίδια προσέθεσε πως σήμερα στο χώρο του πνευματικού κέντρου γίνεται η δεύτερη μεγάλη διανομή για 600 ωφελούμενους ΤΕΒΑ και ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας. Η ίδια ευχαρίστησε τον Όμιλο Χρηστίδη για τη μεγάλη δωρεά του, λέγοντας πως την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί η δωρεά του CENTRO Cash and Carry, τη Βιοτεχνία Κριτσινιών Χάνογλου, αλλά και τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν στα 18 καλάθια που στήθηκαν στα σούπερ μάρκετ της πόλης, όπου θα διανεμηθούν με τη βοήθεια των κοινοτήτων και της πόλης.

Η αντιδήμαρχος ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα συγκέντρωσαν τόσα τρόφιμα, αλλά και τους εθελοντές, ενώ ευχήθηκε υγεία, αγάπη, ομόνοια, πίστη και ελπίδα σε όλους.


 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης για τη λειτουργία των καταστημάτων από αύριο, τις αλλαγές και το ωράριο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ύστερα από τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την αύξηση των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα και ...