Αρχική > Τοπική επικαιρότητα > Δήμος Αμυνταίου: Επιστρέφει η λαϊκή στο σύνολό των δραστηριοποιημένων εκθετών στην Πλατεία Γεωργίου Μόδη

Δήμος Αμυνταίου: Επιστρέφει η λαϊκή στο σύνολό των δραστηριοποιημένων εκθετών στην Πλατεία Γεωργίου Μόδη

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΗ αρμόδια Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Καθαριότητας & Πρασίνου έχοντας υπόψη την με αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.36587/2021 ΚΥΑ  (ΦΕΚ 2476 τεύχος Β/10-06-2021) και με αφορμή την επικείμενη λαϊκή αγορά της πόλης του Αμυνταίου το προσεχές Σάββατο 19/06/2021  (μεταφορά λαϊκής λόγω αργίας Αγ. Πνεύματος) ενημερώνει τους εκθέτες, αλλά και τους καταναλωτές ότι:

Από 15/06/2021 και εξής η Λαϊκή αγορά της πόλης του Αμυνταίου επιστρέφει στο σύνολό των δραστηριοποιημένων εκθετών (πωλητών, παραγωγών και επαγγελματιών διατροφικών και βιομηχανικών προϊόντων ) στην Πλατεία Γεωργίου Μόδη.

Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των εκθετών – πωλητών ορίζεται σε 1 μέτρο εκατέρωθεν των πάγκων πώλησης. Οι εκθέτες-πωλητές και εργαζόμενοι στην αγορά θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self-test) τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

Τέλος υπενθυμίζουμε την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όλους (πωλητές/καταναλωτές/κοινό), καθώς και την τήρηση της απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων όπως και την διασφάλιση μη σχηματισμού ουράς άνω των 5 ατόμων .

Παρακαλούμε για την πιστή τήρηση από όλους τους εμπλεκόμενους, όλων των παραπάνω οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας.

 

Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης,

Καθαριότητας & Πρασίνου

Δήμου Αμυνταίου

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Καστοριά: Απρόσμενη συνάντηση με αρκούδα (βίντεο)

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Απρόσμενη συνάντηση με αρκούδα είχε χθες το βράδυ ο οδηγός ταξί Νίκος Γιοβάνης, λίγο έξω από τα Λακκώματα, ...