Αρχική > Slider > Δημοφιλής προορισμός για καπνιστές η Πτολεμαΐδα! – O Επίκαιρος καταγράφει

Δημοφιλής προορισμός για καπνιστές η Πτολεμαΐδα! – O Επίκαιρος καταγράφει

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται για την άφιξη επισκεπτών στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Η μη εφαρμογή του Νόμου για την απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους, και ειδικά στους χώρους εστίασης αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αυξηθεί η κίνηση στα καφέ-μπαρ της πόλης.

Ήδη έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μεγάλη μερίδα καπνιστών από την Κοζάνη, να μετακινείται στην Πτολεμαΐδα για τη διασκέδαση του. Το παραπάνω φαινόμενο έχει πάρει έκταση, και εντείνεται μέρα με τη μέρα. Προς το παρόν, δεν υπάρχει από το Δήμο Εορδαίας εκπεφρασμένη βούληση για εφαρμογή του Νόμου, για την οποία βέβαια απαιτείται στελέχωση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Εν τω μεταξύ, επιστολή απέστειλε στο Δήμαρχο Κοζάνης ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Νίκος Σαρρής, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει τη μη αυστηρή εφαρμογή του Νόμου, καθώς μειώνει τον τζίρο των μελών του όπως ισχυρίζεται. Η παραπάνω επιστολή έχει ήδη προκαλέσει τα αιχμηρά σχόλια πολιτών στη λογική του ότι δεν μπορεί ένα ΝΠΔΔ να ζητάει τη μη εφαρμογή του Νόμου, ειδικά όταν πρόκειται για ένα θέμα Δημόσιας Υγείας.

Δείτε όλα τα άρθρα του «Επίκαιρου» εδώ… 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team