Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής: «Πυροσβεστικό όχημα θα περιπολεί στην πόλη της Σιάτιστας και θα βρίσκεται κοντά σε οποιαδήποτε ανάγκη πυρόσβεσης»

Δήμαρχος Βοΐου, Χρήστος Ζευκλής: «Πυροσβεστικό όχημα θα περιπολεί στην πόλη της Σιάτιστας και θα βρίσκεται κοντά σε οποιαδήποτε ανάγκη πυρόσβεσης»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Ανάρτηση του Δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή, για την περιπολία πυροσβεστικού οχήματος στην πόλη της Σιάτιστας, ενώ μέχρι τώρα πυροσβεστικό όχημα και άνδρες έπρεπε να ξεκινούν από την Κοζάνη για σχετικά περιστατικά κατάσβεσης πυρκαγιάς:

«Πιο ασφαλείς μπορούν να αισθάνονται από σήμερα οι κάτοικοι της Σιάτιστας μιας και πυροσβεστικό όχημα θα περιπολεί στην πόλη της Σιάτιστας ώστε να βρίσκεται άμεσα εφόσον χρειαστεί κοντά σε οποιαδήποτε ανάγκη πυρόσβεσης. Μέχρι σήμερα η Σιάτιστα καλυπτόταν από οχήματα που ξεκινούσαν από την πόλη της Κοζάνης με το συντομότερο χρόνο απόκρισης να είναι πάνω από 35 λεπτά με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξέλιξη μιας φωτιάς. Από τις 1 Οκτωβρίου μέχρι τις 1 Μαΐου η κάλυψη θα είναι επί 24ώρου βάσεως ενώ κατά τους θερινούς μήνες σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των μέσων και του προσωπικού. Επανδρώνεται από άντρες του πυροσβεστικού τμήματος Κοζάνης και θα σταθμεύει σε χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά στο κτίριο του Τσίπειου οικοτροφείου. Ευχαριστούμε τον περιφερειακό διευθυντή πυροσβεστικής κ. Ράπτη Γιάννη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη