Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμαρχος Φλώρινας για την απαγορευτική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης: «Ποιος νοιάζεται τι γίνεται στη Φλώρινα;»

Δήμαρχος Φλώρινας για την απαγορευτική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης: «Ποιος νοιάζεται τι γίνεται στη Φλώρινα;»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

«Απαγορευτική» για τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος είναι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με τους περισσότερους να στρέφονται φέτος αποκλειστικά στα καυσόξυλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον βαρύ χειμώνα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, που μιλώντας στο News 24/7 εκφράζει το παράπονο πως η κεντρική διοίκηση δεν ακούει τα προβλήματα των απομακρυσμένων περιοχών που αφήνονται στη μοίρα τους. » Η αλήθεια είναι πως για το πετρέλαιο θέρμανσης δεν έχουμε ακόμη ξεκάθαρη εικόνα και αυτό γιατί ο κόσμος έχει απόθεμα από την περασμένη άνοιξη όταν έβαλε σε χαμηλότερη τιμή. Μόλις αρχίσουν τα κρύα και το απόθεμα τελειώσει θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Είναι πραγματικά λυπηρή η κατάσταση. Έχουμε κάνει πολλές προτάσεις αλλά κανείς δεν μας ακούει. Η Ελλάδα είναι στην Αθήνα, ποιος νοιάζεται τι γίνεται στη Φλώρινα» λέει με απογοήτευση και παράπονο ο δήμαρχος.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team