Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δήμαρχος Φλώρινας για την απαγορευτική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης: «Ποιος νοιάζεται τι γίνεται στη Φλώρινα;»

Δήμαρχος Φλώρινας για την απαγορευτική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης: «Ποιος νοιάζεται τι γίνεται στη Φλώρινα;»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


«Απαγορευτική» για τους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος είναι η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με τους περισσότερους να στρέφονται φέτος αποκλειστικά στα καυσόξυλα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον βαρύ χειμώνα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, που μιλώντας στο News 24/7 εκφράζει το παράπονο πως η κεντρική διοίκηση δεν ακούει τα προβλήματα των απομακρυσμένων περιοχών που αφήνονται στη μοίρα τους. » Η αλήθεια είναι πως για το πετρέλαιο θέρμανσης δεν έχουμε ακόμη ξεκάθαρη εικόνα και αυτό γιατί ο κόσμος έχει απόθεμα από την περασμένη άνοιξη όταν έβαλε σε χαμηλότερη τιμή. Μόλις αρχίσουν τα κρύα και το απόθεμα τελειώσει θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Είναι πραγματικά λυπηρή η κατάσταση. Έχουμε κάνει πολλές προτάσεις αλλά κανείς δεν μας ακούει. Η Ελλάδα είναι στην Αθήνα, ποιος νοιάζεται τι γίνεται στη Φλώρινα» λέει με απογοήτευση και παράπονο ο δήμαρχος.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team