Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Δήλωση υποψηφιότητας του Άρη Βατάλη με το συνδυασμό «Ανατροπή Δημιουργία»

Δήλωση υποψηφιότητας του Άρη Βατάλη με το συνδυασμό «Ανατροπή Δημιουργία»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

ΑΡΗΣ ΒΑΤΑΛΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Προς τους πολίτες της Π.Ε. Κοζάνης

Κοζάνη 10 Απριλίου  2019

Αγαπητοί φίλοι συμπατριώτες,

στα 25 χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά, πορεύτηκα με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και ήθος.

Υπηρέτησα από διάφορες θέσεις, θεσμούς, φορείς και συλλόγους, με μοναδικό γνώμονα να είμαι χρήσιμος σε αυτούς που εκπροσωπώ και να προσφέρω στην κοινωνία και τον τόπο μας.

Γνωρίζοντας τους υποψηφίους που διεκδικούν την ηγεσία της αυτοδιοίκησης πρώτου και δευτέρου βαθμού, σταθμίζοντας το έργο του καθενός και το πρόγραμμα τους για τον τόπο, επέλεξα να στηρίξω θέτοντας τον εαυτό μου στην διάθεση του περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη, να με αξιοποιήσει με όποιο τρόπο και σε όποια θέση αυτός επιλέξει για να στηρίξω ενεργά τον αγώνα του.

Στον Θόδωρο Καρυπίδη αξιολόγησα τα αποτελέσματα ενός σημαντικού έργου σε δύσκολες εποχές  λόγο της κρίσης που οι προηγούμενες κυβερνήσεις έφεραν στην πατρίδα μας, μέσα από τις καταστροφικές πολιτικές που εφάρμοσαν στα χρόνια της διακυβέρνησης τους.  Επίσης εκτίμησα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιφέρεια μας.

Η απόφαση του Θόδωρου Καρυπίδη να με εμπιστευτεί ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο της Π.Ε. Κοζάνης, με τιμά ιδιαίτερα και ελπίζω με την στήριξη σας, να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του και χρήσιμος για την περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

 

Με αυτές τι λίγες σκέψεις, κάνω γνωστή σε όλους σας την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος της Π.Ε. Κοζάνης με τον συνδυασμό «Ανατροπή Δημιουργία» του Θόδωρου Καρυπίδη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ζητώντας την στήριξη και την ψήφο σας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team