Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ της Ραχήλ Θωμά-Ιωάννου του Ιωάννη με το συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ της Ραχήλ Θωμά-Ιωάννου του Ιωάννη με το συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με αφορμή την συμμετοχή μου στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη  του νέου Δημοτικού  Συμβουλίου της Εορδαίας  θα  ήθελα να σας συστηθώ.

Γεννήθηκα το 1977. Γονείς μου είναι ο Γιάννης Θωμάς από την Ασβεστόπετρα, ταπετσιέρης και η Σταυρούλα Θεοφυλάκη από τον Περδίκκα . Είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Ιωάννου, οδοντίατρο και έχουμε ένα κοριτσάκι την Μαρία.

Είμαι απόφοιτος του ΔΙΕΚ Κοζάνης του Τμήματος Εμπορικών Επιχειρήσεων.

Από το 1997 εργάστηκα στη «Συνεταιριστική Επιπλοποιία ΡΥΘΜΟΣ».

Από το 2000 μέχρι και το 2013 επεκτείνοντας την οικογενειακή μας επιχείρηση, διατήρησα δικό μου κατάστημα εμπορίας επίπλων και ταπετσαριών σαλονιών, στην Πτολεμαΐδα.

Υπήρξα μέλος το Πολιτιστικού Συλλόγου Ασβεστόπετρας, του Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας και του Ποντιακού συλλόγου Πτολεμαΐδας. Επίσης ήμουν ενεργό μέλος της Ομάδας Αλληλεγγύης πολιτών Εορδαίας και του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Εορδαίας. Δραστηριοποιήθηκα έντονα υποστηρίζοντας τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου Πτολεμαΐδας.

Ως ενεργός πολίτης αποδέχτηκα το κάλεσμα του Παναγιώτη Πλακεντά, για να μπω στην μάχη για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, με νέες ιδέες και διαφανείς διαδικασίες.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με την προτίμησή σας ώστε, ως μέλος του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, να αγωνιστώ  με όλες μου τις δυνάμεις  για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team