Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Δήλωση του Γιώργου Δακή για τα έργα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δήλωση του Γιώργου Δακή για τα έργα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Κτίριο ΕΚΑΒ, νέα ασθενοφόρα, επεκτάσεις-αναβαθμίσεις-εξοπλισμοί νοσοκομείων, μαγνητικός και αξονικοί τομογράφοι, δομές πρόνοιας καθώς και βιολογικοί καθαρισμοί, δρόμοι, αναπλάσεις πόλεων και οικισμών, υποδομές παιδείας και περιβαλλοντικής προστασίας, στήριξη της επιχειρηματικότητας και σειρά μεγαλύτερων έργων ολοκληρώνονται και δίνονται στη χρήση της τοπικής κοινωνίας τακτικότατα το τελευταίο διάστημα στη Δυτική Μακεδονία.

Αυτό μας ικανοποιεί και μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού ως προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή έχουμε καθοριστική δράση γι’ αυτά τα έργα. Επί των ημερών μας σχεδιάστηκαν, μελετήθηκαν, ωρίμασαν, εντάχθηκαν σε χρηματοδοτικά προγράμματα και ξεκίνησε η υλοποίησή τους.

Ειλικρινά ευχόμαστε και άλλα έργα, που εμείς δρομολογήσαμε, να ολοκληρωθούν σύντομα από την παρούσα Περιφερειακή Αρχή , καθώς «η διοίκηση έχει συνέχεια».

Αναμένουμε τη διασφάλιση της λειτουργίας όλων των νέων δομών όπως και τη δρομολόγηση νέων έργων για το καλό της περιοχής και της κοινωνίας μας.

Από την πλευρά μας ,όπως πάντοτε, συμβάλουμε με ιδέες και προτάσεις προς το σκοπό αυτό. Στην παρούσα συγκυρία ο τόπος έχει ανάγκη τη στήριξη και τη συνδρομή όλων μας. Αυτό εμείς το κάνουμε πράξη διαχρονικά και πολύ περισσότερο τώρα.

 

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Φωτογραφίες μέσα από τον πύργο ψύξης της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου, ενδεικτικές του ύψους από το οποίο έπεσαν και έχασαν τη ζωή τους οι δύο εργαζόμενοι

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Φωτογραφίες μέσα από τον πύργο ψύξης της 5ης μονάδας του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, ενδεικτικές του μεγάλου υψους στο ...