Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Δήλωση της Ιωάννας Ανδρονικίδου – Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Εορδαίας «Εορδαϊκή Ανατροπή»

Δήλωση της Ιωάννας Ανδρονικίδου – Επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού Εορδαίας «Εορδαϊκή Ανατροπή»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 Αγαπητοί συνδημότες

 

Η εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής για την εκλογή Δημάρχου απέδειξε, ότι ήταν πολλοί εκείνοι που ψήφισαν με βάση τον κομματικό χαρακτήρα των διάφορων συνδυασμών.

 

Πάντως, μας χαροποιεί το γεγονός και το θεωρούμε ελπιδοφόρο για τον τόπο μας, ότι για μια ακόμα φορά τιμήσατε με την ψήφο σας και εμπιστευτήκατε τον μόνο αδέσμευτο, ανεξάρτητο και ακομμάτιστο συνδυασμό μας, τον συνδυασμό «ΕΟΡΔΑΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ» και την ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΟΥ για να σας εκπροσωπήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

 

Έχω την βεβαιότητα ότι πολλούς περισσότερους ψηφοφόρους από όσους εκφράστηκαν στην κάλπη χαροποίησαν και ικανοποίησαν τα αποτελέσματα (του Υπ. Εσωτερικών) με την εκλογή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας.

 

Με όπλο μια ευρύτερα διατυπωμένη αποδοχή στο πρόσωπό μου, που εκφράζεται απέναντί μου με επαίνους και χαμόγελα στον καθημερινό χαιρετισμό σας, τη διαχρονική εμπιστοσύνη και την προσδοκία ότι θα ανταλλάσσω μαζί σας σε όλη τη νέα θητεία σκέψεις, πιστεύω και θέλω, που θα εκφράζουν τον καθένα ξεχωριστά και την κοινωνία μας συνολικά, προχωράμε.

 

Με σταθερό βηματισμό μαζί σας και δίπλα-δίπλα, θα περάσουμε το κατώφλι της δύσκολης τετραετίας που ανοίγεται μπροστά μας. Θα υπενθυμίζουμε στην νέα Δημοτική Αρχή τις παραλήψεις της, θα διατυπώνουμε τις εποικοδομητικές μας προτάσεις και θα καυτηριάζουμε τα σφάλματά της, συμβάλλοντας πάντα καλοπροαίρετα, στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Θέλουμε να είμαστε βασικοί συντελεστές:

 

-Στην Ανάπτυξη και την πρόοδο της Εορδαίας σε βασικούς τομείς, όπως η Υγεία, η Παιδεία, ο Αθλητισμός κ.α. και στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.

 

-Στην αναβάθμιση του ρόλου που θα διαδραματίζει ο Δήμος μας σε καινοτόμες και δημιουργικές προτάσεις τόσο σε περιφερειακό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

 

– Στην πολύπλευρη διασύνδεση και συνεργασία με όλους τους γειτνιάζοντες Δήμους.

 

-Στην μεγάλη στροφή της Δημοτικής Αρχής που θα ακροάζεται και θα ανταποκρίνεται στις ανησυχίες και τους πόθους των πολιτών για τον πολιτισμό, την αναβαθμισμένη και την ποιοτική καθημερινότητα, τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα διοίκησης.

 

Για την Πτολεμαΐδα και την Εορδαία της καρδιάς μας, το όνειρό μας και το πάθος μας !!!

 

Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε  Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ –

Φ Ι Λ Ο Δ Ο Ξ Ο Υ Μ Ε 

Ν Α  Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Ο Υ Μ E

Μ Ε Ρ Ο Σ  Τ Η Σ  Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Α Σ 

Τ Η Σ  –  Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε …

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team