Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Αθηνά Τερζοπούλου: Δικαίωση Μπίγγα στο Δ.Σ. για τη χρηματοδότηση πολιτιστικών συλλόγων (δελτίο τύπου)

Αθηνά Τερζοπούλου: Δικαίωση Μπίγγα στο Δ.Σ. για τη χρηματοδότηση πολιτιστικών συλλόγων (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Μετά από ερώτηση του πρώην Αντιδημάρχου και υποψηφίου συμβούλου του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!» Στέφανου Μπίγγα, στη σύσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας της Παρασκευής 19ης Απριλίου, επανεξετάστηκε το θέμα της χρηματοδότησης πολιτιστικής 3 πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Εορδαίας.

Ο κ. Μπίγγας επανήλθε με εκ νέου ερώτησή του προς τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για τη χρηματοδότηση των Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδιάς, Ερμακιάς, Κομάνου, καταφέρνοντας το Δ.Σ. να αποφασίσει τελικά την έγκριση της επιχορήγησής τους.

Σας παραθέτουμε την ερώτηση του κ. Μπίγγα:

«Επανέρχομαι στην από 28-3-2019 ερώτησή μου που αφορά την χρηματοδότηση εκδήλωσης των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας Καρδιάς, Ερμακιάς, Κομάνου και αφορά την σχέση των 3 κοινοτήτων με την ΔΕΗ. Επειδή στην απάντηση που μου δώσατε αναφέρεστε ότι δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί για λόγους μη επιλεξιμότητας η έκθεση φωτογραφίας, σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα μου υπηρεσιακοί παράγοντες με διαβεβαίωσαν ότι είναι δυνατή η χρηματοδότηση εφόσον ορισθεί ο Δήμος ως συνδιοργανωτής, με συγκεκριμένο κοστολόγιο και ενδεικτικό προϋπολογισμό (απλή περιγραφή). Παρακαλώ λοιπόν αφού γίνει συνεννόηση για μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής της εκδήλωσης να χρηματοδοτηθεί τουλάχιστον μέρος αυτής. Ερωτάσθε τι προτίθεσθε να κάνετε;».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team