Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Διερεύνηση δυνατότητας υλοποίησης του Μουσείου Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από την Π.Ε. Κοζάνης

Διερεύνηση δυνατότητας υλοποίησης του Μουσείου Μικρασιατικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας από την Π.Ε. Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Επίσκεψη πραγματοποίησαν σήμερα  Τετάρτη 19/08/2020, ο πρόεδρος κ. Στέργιος Χατζηστεφάνου, η τ. αντιπρόεδρος κα. Φωτεινή Πέκου και το μέλος κα. Δήμητρα Σαβάκη, στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.  Κοζάνης, κ. Γρηγόρη Τσιούμαρη.

Στη διάρκεια της επίσκεψης  συζητήθηκαν θέματα και αιτήματα   του Συλλόγου που αφορούν στον πολιτισμικό του χαρακτήρα  και ειδικότερα  στην προσπάθεια  χρόνων να δημιουργηθεί  Μουσειακός χώρος εκθεμάτων λαογραφικού κυρίως χαρακτήρα.

Μετά από μία διεξοδική συζήτηση  όπου αναφέρθηκαν  οι όροι και οι προϋποθέσεις εξεύρεσης χρηματοδότησης  της  δημιουργίας Μουσείου, ο κ.Τσιούμαρης επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής για την υποστήριξη δράσεων που προάγουν τον πολιτισμό στην Περιφέρειά μας, και ιδιαίτερα του Συλλόγου των Μικρασιατών Πτολεμαΐδας που ο Αντιπεριφερειάρχης θεωρεί από τους κορυφαίους της χώρας μας.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Δήμος Γρεβενών: Ανοίγει λόγω καύσωνα η κλιματιζόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για τους πολίτες

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Στη διάθεση των δημοτών θα είναι από τη Δευτέρα 2 Αυγούστου και από τις ...