Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Διευθύντρια B/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Κοζάνης: Συνάντηση ενημέρωσης με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων

Διευθύντρια B/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Κοζάνης: Συνάντηση ενημέρωσης με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, και ώρα 11:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης (Δημοκρατίας 27, Διοικητήριο) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητάς της για την αποτελεσματική άσκηση του πολυσύνθετου διοικητικού και παιδαγωγικού τους έργου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Διευθυντής Σχολικής Μονάδας, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα εκπαιδευτικά ζητήματα και επιδρά σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ομαλή λειτουργία του σχολείου, στην οργάνωση και διοίκησή του, με τις ποικίλες διαχειριστικές, οικονομικές, εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές και διδακτικές ικανότητές του.

Η συνάντηση εργασίας αποσκοπεί στη δημιουργία κατάλληλου κλίματος και περιβάλλοντος συνεργασίας με το Σύλλογο Διδασκόντων, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές ανάγκες των μαθητών.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team