Αρχική > Slider > Διαβεβαιώσεις «Εγνατίας Οδού» ότι «πάγωσε» η κατασκευή των διοδίων στο Βόιο – Σύμφωνα με τον Χ. Ζευκλή

Διαβεβαιώσεις «Εγνατίας Οδού» ότι «πάγωσε» η κατασκευή των διοδίων στο Βόιο – Σύμφωνα με τον Χ. Ζευκλή

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τις διαβεβαιώσεις της «Εγνατίας Οδού» ότι οι εργασίες κατασκευής διοδίων «πάγωσαν», για την ώρα, με εντολή του υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, μέχρι να εξεταστεί το θέμα εκτενέστερα, έλαβε χθες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βοΐου  Χρήστος Ζευκλής.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Εγνατίας Οδού, Αθανάσιου Σχίζα, το μεσημέρι της Πέμπτης, προς τον Χρήστο Ζευκλή, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου μεταφορών έδωσε εντολή στην «Εγνατία Οδό» ώστε να σταματήσουν οι εργασίες. Επιπλέον σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο κ. Σχίζας στον κ. Ζευκλή, η «Εγνατία οδός» έπρεπε να ρίξει κάποια μπετά στο σημείο όπου είχαν ανοίξει οι εργασίες το προηγούμενο διάστημα, ώστε να «χτιστεί» ο χώρος και να μην είναι επικίνδυνος για τα διερχόμενα οχήματα.

«Εμείς, αν και είναι πολύ αργά, κάνουμε μια προσπάθεια να αγοράσουμε χρόνο ώστε να μπει το θέμα προς συζήτηση. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και ότι τα διόδια έχουν νομοθετηθεί, αλλά όπως και παλαιότερα κάπου επίσης είχαν νομοθετηθεί διόδια και μετακινήθηκαν. Εμείς μπορούμε να δώσουμε τον αγώνα, συνολικά, όλοι μαζί, με τη δημοτική αρχή και τους βουλευτές, μήπως αποφευχθεί αυτό το λάθος έστω και την τελευταία στιγμή. Σε αυτό τον αγώνα συνέδραμαν όλοι και δρούμε συνολικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο. Ζευκλής.

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί σχετική συνάντηση του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Κώστα Καραμανλή με τον πρώην υπουργό, βουλευτή ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλο παρουσία του κ. Ζευκλή για το θέμα, την προηγούμενη εβδομάδα.

(πηγή εικόνας: sierafm)

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη