Αρχική > Παραπολιτικά > Διασώζεται το Υποθηκοφυλακείο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 10/01/2018

Διασώζεται το Υποθηκοφυλακείο – Από τα παραπολιτικά του Παλμού 10/01/2018

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ευχάριστα νέα για το Υποθηκοφυλακείο Εορδαίας, για το οποίο είχε επιχειρηθεί κατάργηση με σχέδιο νόμου, επειδή δεν ήταν σε έδρα νομού.

Το θέμα είχε έλθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο με ερώτηση του Στέφανου Μπίγγα και ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης έδωσε τις δέουσας διευκρινήσεις, δηλώνοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής, η διάσωσή του.

Πράγματι, την εβδομάδα που πέρασε, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Ενέργειας ενώ είχε ξεχωριστή συνάντηση με τον Υπουργό κ. Σταθάκη όπου τόνισε ότι η Εορδαία έχει παραπάνω εργασίες υποθυκοφυλακείου από τους δύο μαζί νομούς Φλώρινας και Γρεβενών ενώ παράλληλα είναι και έδρα μεταβατικού πρωτοδικείου.

Σημαντικές ήταν βεβαίως και οι παρεμβάσεις του Βουλευτή Γιάννη Θεοφύλακτου στους Υπουργούς Γιώργο Σταθάκη και Σταύρο Κοντονή, τους οποίους ενημέρωσε και έπεισε για την αναγκαιότητα παραμονής του Υποθηκοφυλακείου, θέμα που και ως Δικηγόρος γνωρίζει παρά πολύ καλά.

Δρομολογήθηκε κατόπιν η θετική εξέλιξη, να μπει στο πολυνομοσχέδιο το οποίο θα ψηφισθεί την Δευτέρα και άρθρο που θα συμπεριλαμβάνει και το Υποθηκοφυλακείο Εορδαίας στα παραμένοντα κτηματολογικά γραφεία.

Μπράβο λοιπόν στους συντελεστές της προσπάθειας, που με  την άψογη συνεργασία τους, απαλλάσσουν την περιοχή από άσκοπη ταλαιπωρία.

Δείτε όλα τα Παραπολιτικά εδώ…

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: e-ptolemeos team