Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Διάρρηξη – μυστήριο στο δημαρχείο Σερβίων – Βελβεντού

Διάρρηξη – μυστήριο στο δημαρχείο Σερβίων – Βελβεντού

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

 

Μυστηριώδης διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο δημαρχείο Σερβίων Βελβεντού, στην κεντρική πλατεία Σερβίων, ενώ η Αστυνομία που προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση, κάνει λόγο για «διάρρηξη που δεν έχει λογική εξήγηση».

Το πρωί της Δευτέρας οι υπάλληλοι που πήγαν στη δουλειά τους βρήκαν όλα τα γραφεία του 1ου ορόφου διαρρηγμένα, καθώς, ο δράστης ή οι δράστες με τη χρήση μάλλον λοστού, έσπασαν τις εσωτερικές πόρτες. Συνολικά διέρρηξαν οκτώ γραφεία, ενώ η είσοδος των δραστών στο κτήριο έγινε από το πίσω παράθυρο του μπάνιου, το οποίο δεν βρέθηκε παραβιασμένο. Το περίεργο είναι ότι ενώ βρήκαν αντικείμενα αξίας, όπως υπολογιστές κ.λ.π., δεν πήραν τίποτα, παρά μόνο ένα λάπτοπ και ένα τάμπλετ του δημάρχου, από το γραφείο του. Μάλιστα, επάνω στο γραφείο του δημάρχου υπήρχαν 100 ευρώ σε εμφανές σημείο, τα οποία επίσης δεν τα πήραν. Ούτε τα υπόλοιπα γραφεία ήταν ανακατεμένα, που σημαίνει ότι δεν έψαχναν για χρήματα ή για κάτι συγκεκριμένο.

«Είναι μία διάρρηξη η οποία δεν έχει λογική και προσπαθούμε να καταλάβουμε τα κίνητρα των δραστών», δήλωσε στον «Π» αστυνομική πηγή. Το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων ήταν το πρώτο που έφτασε στο χώρο μόλις αναγγέλθηκε από τους υπαλλήλους η διάρρηξη. Επίσης, επιλήφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ η Σήμανση διερεύνησε όλους τους χώρους και πήρε αποτυπώματα. Τα οκτώ γραφεία που διέρρηξαν οι δράστες είναι του δημάρχου, δύο γραφεία αντιδημάρχων, της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου, δύο ειδικών συνεργατών, της Οικονομικής Υπηρεσίας και του διευθυντή της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Η προανάκριση εκ μέρους των αστυνομικών Αρχών συνεχίζεται.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr

Συντάκτης: Χρήστος Βήττας