Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Διαμαρτυρία των κατοίκων της Κέλλης Φλώρινας για το επίδομα θέρμανσης – Τι είπε στην ΕΡΤ1 ο αντιδήμαρχος Ι. Μπάντης (VIDEO)

Διαμαρτυρία των κατοίκων της Κέλλης Φλώρινας για το επίδομα θέρμανσης – Τι είπε στην ΕΡΤ1 ο αντιδήμαρχος Ι. Μπάντης (VIDEO)

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Για το επίδομα θέρμανσης και τα προβλήματα που δημιουργούνται για τους κατοίκους της περιοχής για κοινότητες του Αμυνταίου μεταξύ αυτών και την Κέλλη Φλώρινας, μίλησε στην ΕΡΤ1 και σε ζωντανή σύνδεση με την Θωμαή Αδάμου, ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ιορδάνης Μπάντης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Κέλλη οι κάτοικοι που είναι και όλοι τους πολύτεκνοι, δεν λαμβάνουν επαρκεί χρήματα. Ενδεικτικά, μια 4μελής οικογένεια με 4 τόνους ξύλα έλαβε 400 ευρώ, που δεν επαρκούν για πάνω από 2 μήνες.

Ο κ.Μπάντης τόνισε πως θα έπρεπε να επιδοτηθούν και οι κάτοικοι Φιλώτα, Λεβαίας, Αμύνταιο που χρησιμοποιούν βιομάζα, για αυτό και ο δήμος και η ΔΕΤΕΠΑ έχουν κάνει αίτημα για να επιδοτηθούν και εκείνοι, ώστε με την επιδότηση της ΔΕΤΕΠΑ να μετακυληθεί στους καταναλωτές.
Το χωριό είναι 800 κατοίκων και όλοι οι κάτοικοι έχουν πάνω από 4 παιδιά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ν.Κουτλιάμπας (ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού): «Τρομακτική η ζημιά σε δεντροκαλλιέργειες-Ζητάμε αποζημίωση στο 100% και προκαταβολές»-VIDEO από το TOP CHANNEL

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Για τρομακτικές ζημιές, που δεν έχουν προηγούμενο, στο 100% της παραγωγής στη Δ. Μακεδονία, σε καλλιέργειες δέντρων, έκανε ...