Αρχική > Στήλες > Διαμαρτυρία πολίτη για κατάσταση με πλαστικά καπάκια απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Διαμαρτυρία πολίτη για κατάσταση με πλαστικά καπάκια απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Επιστολή διαμαρτυρίας για ανεξέλεγκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έναντι του Πνευματικού Κέντρου μας απέστειλε συμπολίτη μας.

Πιο συγκεκριμένα γράφει:  

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στην οδό Περγάμου στην πόλη μας, απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο.

Σε οικόπεδο δίπλα από την Περγάμου 35, έχει εγκατασταθεί κοντέινερ όπου αποθηκεύονται καπάκια. Και καλά, ας πούμε, ως εδώ (το οικόπεδο είναι ιδιόκτητο και έχει δοθεί η σχετική άδεια από όσο γνωρίζω).

Πέρα λοιπόν από το γεγονός ότι το κοντέινερ από μόνο του δεν είναι και το πλέον καλαίσθητο πράγμα, συνεχώς τοποθετούνται και μαύρες σακούλες σκουπιδιών έξω από αυτό, λαμβάνοντας χώρο που «κανονικά» είναι πεζοδρόμιο.!!

Και σήμερα η κατάσταση ήταν ακόμη χειρότερη…… Υπάρχουν εκατοντάδες καπάκια πεταμένα στο πεζοδρόμιο και μέσα στον δρόμο.! 

Σας επισυνάπτω και σχετικές φωτογραφίες και πιστεύω θα συμφωνήσετε κι εσείς μαζί μου ότι θα πρέπει να υπάρξει κάποια παρέμβαση από τον Δήμο.

Παρακαλώ δείτε λίγο το θέμα και αν νομίζετε κι εσείς ότι αξίζει τον κόπο, κάντε μια αναφορά μήπως και ευαισθητοποιήσουμε κάποιους.!!

Για οτιδήποτε χρειαστείτε:Θραμπουλιδης Γεώργιος Τηλ.: 6981897224

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Με τα μάτια του 5ου: Στην χρονομηχανή: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 1821: «Συνέντευξη με τον επιζήσαντα Ζήση Χατζημάτη από την Έξοδο του Μεσολογγίου»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ό,τι ονειρεύτηκαν οι μικροί μας δημοσιογράφοι-να παρακολουθήσουν από κοντά τις μεγάλες στιγμές της Επανάστασης ...