Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Διαμαρτυρία για τις εργασίες οπτικών ινών στην Κοζάνη: «Ημέρα λαϊκής και παραμένει κλειστή κατά το ήμισυ κεντρική οδική αρτηρία»

Διαμαρτυρία για τις εργασίες οπτικών ινών στην Κοζάνη: «Ημέρα λαϊκής και παραμένει κλειστή κατά το ήμισυ κεντρική οδική αρτηρία»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας πολιτών για τις εργασίες εγκατάστασης οπτικών ινών στην Κοζάνη και τα προβλήματα που δημιουργούν στο κυκλοφοριακό. κοΗ ακόλουθη διαμαρτυρία αφορά για εργασίας επί της οδού Γκέρτσου, το Σάββατο, ημέρα λαϊκής αγοράς, στο ύψος των Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης:

«Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις , απευθυνόμενος σε έναν Δήμο Κοζάνης το 2018.
-Με ποιόν τρόπο και για πιο λόγο σήμερα Σάββατο η κεντρική αρτηρία Γκέρτσου στο ύψος του Αγ.Κωσταντίνου παραμένει κλειστή κατά το ήμισυ?
– Για πιο λόγο δεν ενημερώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής?
-Για πιο λόγο αυτά τα έργα γίνονται Σάββατο(στην περιοχή της Λαικής Αγοράς)?
-Έχει μετρήσει κανείς την ηχορύπανση καθώς και την ρύπανση από σκόνη που προκαλείται από αυτές τις εργασίες καθώς δεν χρησιμοποιείται σύστημα διαβροχής ?
-Παράλληλα θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ανάλογες εργασίες στην υπόλοιπη Ευρώπη ( μέλος της οποίας ήμαστε και εμείς ) τηρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές (για την ώρα τον τόπο και τον τρόπο διεξαγωγής οποιουδήποτε έργου ) . Τεχνικές προδιαγραφές για την κατασκευή οπτικών ινών εντός πόλεων..!! Οι τεχνικές προδιαγραφές είναι ξεκάθαρες η υλοποίηση στην πράξη απέχει αρκετά.. http://www.infostrag.gr/…/id3technicalannexfttxspecificatio… 

Giannis Grigoriadis«

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team