Αρχική > Slider > Διαμαρτυρία με κατάληψη του Δημαρχείου Εορδαίας για το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ – Από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, ΓΕΝΟΠ & ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Διαμαρτυρία με κατάληψη του Δημαρχείου Εορδαίας για το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ – Από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, ΓΕΝΟΠ & ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών του Παιδικού Σταθμού της ΔΕΗ, ο οποίος καλεί τους γονείς σε κατάληψη του Δημαρχείου Πτολεμαΐδας.

Την κινητοποίηση, όπως δήλωσε στον «Π» ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Παιδικού σταθμού, Στέφανος Μιχαηλίδης, στηρίζουν εργαζόμενοι της ΔΕΗ, η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και το Σωματείο Ενέργειας ΔΕΗ/»Σπάρτακος», οι οποίοι προγραμματίζουν κατάληψη στον πύργο ελέγχου του Ορυχείου Κυρίου Πεδίου της ΔΕΗ (Ορυχείο Μαυροπηγής) από τις 9 π.μ. έως 11 π.μ..

Ολόκληρη η ανακοίνωση του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

«Αύριο Πέμπτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί κατάληψη στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας, στις 9 η ώρα το πρωί. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί κατάληψη του ορυχείου της Μαυροπηγης. Παρακαλούνται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους να παραβρεθούνε στον χώρο του δημαρχείου.»

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Ρόη Βασβατέκη