Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Slider > Διαλύουν και την Καρδιολογική

Διαλύουν και την Καρδιολογική

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 Μετακινήθηκε στην Κοζάνη ο Διευθυντής της Κλινικής

 Ιορδάνης Ανδρεάδης: «Κάποιοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του Μποδοσάκειου»

 

Ανάστατοι οι ιατροί και το προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου καθώς η πρόσφατη μετακίνηση του Συντονιστή Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας Στυλιανού Λαμπρόπουλου στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι….

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την απόφαση μετακίνησης και το συνολικότερο «ξήλωμα» όπως χαρακτήρισε των Κλινικών του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας, εμφανίστηκε με αποκλειστικές δηλώσεις του στον «Π» ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του «Μποδοσάκειου» Ιορδάνης Ανδρεάδης

ANDREADIS-IORDANIS-300x199

«Με ποια λογική μετακίνησαν ολόκληρο Διευθυντή Κλινικής όταν εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε ούτε έναν ειδικευόμενο από την Κοζάνη; Δεν τολμάμε να ζητήσουμε ούτε έναν ειδικευόμενο από το Νοσοκομείο της Κοζάνης κι αυτοί μετακινούν ολόκληρο Διευθυντή; Με ποια απόφαση και από ποιον πάρθηκε αυτή; Ποιος αποφάσισε για το ξήλωμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου;».

Σύμφωνα δε με τον ιατρό μέχρι στιγμής ουδείς γνωρίζει εάν η απόφαση μετακίνησης είναι προσωρινή ή μόνιμη, όμως όπως σχολίασε και ο κ. Ανδρεάδης «δυστυχώς τόσα χρόνια έχουμε μάθει πως ουδέν μονιμότερο εκ του προσωρινού…. Ας προκηρυχθεί η θέση και τότε κάθε γιατρός έχει το δικαίωμα να υποβάλλει αίτηση», είπε.

Μάλιστα, ο ίδιος άσκησε δριμύ «κατηγορώ» σε όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τις μετακινήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά «κάποιοι εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του Νοσοκομείου της Πτολεμαΐδας….».

100_1502-Αντιγραφή

Τέλος, σχολιάζοντας στον «Π» τις πρόσφατες παρεμβατικές κινήσεις από πλευράς Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του ίδιου του Περιφερειάρχη προσωπικά για το πρόβλημα που ανέκυψε πρόσφατα με την υποστελέχωση της Παθολογικής Κλινικής του «Μποδοσάκειου», ο κ. Ανδρεάδης ήταν σαφής και κατηγορηματικός: «ας μας πει ο κ. Καρυπίδης ποιο πρόγραμμα έχει για την Υγεία. Η Περιφέρεια δεν έχει πρόταση συνολική για την Υγεία», κατήγγειλε.

 

«Η απόφαση είναι προσωρινή και πάρθηκε από τον Διοικητή-Κανένα πρόβλημα με τις εφημερίες»

antonakis-nikos-300x200

 

Ο αναπληρωτής διοικητής του ενιαίου Δ.Σ. του Μποδοσάκειου-Μαμάτσειου Νοσοκομείων Νίκος Αντωνάκης σε αποκλειστικές δηλώσεις του στον «Π» σχολίασε την απόφαση αλλά και τις αντιδράσεις που προέκυψαν παρουσιάζοντας πως «η απόφαση για την προσωρινή μετακίνηση ανήκει στον Διοικητή κ. Παύλου και είναι προσωρινή.  Όπως έγινε και τον Ιανουάριο έτσι και τον Φεβρουάριο ο κ. Λαμπρόπουλος θα εφημερεύει και στην Κοζάνη και στην Πτολεμαΐδα. Από τη στιγμή που είμαστε ένα ενιαίο Νοσοκομείο προσπαθούμε να κρατάμε τις ισορροπίες. Η Κοζάνη είχε έναν Καρδιολόγο και ζητήθηκε η συνδρομή μας και επαναλαμβάνω ότι ο κ. Λαμπρόπουλος εφημερεύει και σε Πτολεμαΐδα και σε Κοζάνη προσωρινά. Δεν τίθεται και δεν υφίσταται θέμα ξηλώματος Κλινικής ή αποξήλωσης του Μποδοσάκειου. Είμαστε ένα ενιαίο Νοσοκομείο και προσπαθούμε να διευκολύνει ο ένας το έργο του άλλου κρατώντας τις ισορροπίες. Λειτουργούμε σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Στο μέτρο του δυνατού βοηθά ο ένας τον άλλο…», διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team