Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > ΔΙΑΔΥΜΑ: Παραλαβή κάδων οικιακής κομποστοποίησης στο Δήμο Πρεσπών

ΔΙΑΔΥΜΑ: Παραλαβή κάδων οικιακής κομποστοποίησης στο Δήμο Πρεσπών

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ σε συνεργασία με το Δήμο Πρεσπών, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου LESS WASTE II, ξεκίνησε την Τρίτη τις δράσεις παράδοσης των κάδων οικιακής κομποστοποίησης.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον προαύλειο χώρο του Δημαρχείου Πρεσπών, παρουσία Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρων Κοινοτήτων, στελεχών της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και πλήθους κατοίκων του Δήμου. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι νέοι κάδοι οικιακής κομποστοποίησης και έγινε αναλυτική ενημέρωση στους συμμετέχοντες σχετικά με τη διαδικασία της οικιακής κομποστοποίησης.

Θα ακολουθήσουν δράσεις ενημέρωσης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας με στόχο οι εμπλεκόμενοι Δήμοι να είναι από τους πρώτους που θα πετύχουν μεγάλο ποσοστό εκτροπής των βιοαποβλήτων σύμφωνα με τις επιταγές του Εθνικού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων.

Το έργο με ακρωνύμιο LESS WASTE II και πλήρη τίτλο: «Σχέδιο δράσης για την διαχείριση των βιο-αποβλήτων στη Διαπεριφερειακή περιοχή Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας/Development of an Action Plan for the Management of Bio-wastes at the Cross-Border Region», υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Interreg IPA CBC Greece – Republic of North Macedonia 2014-2020”.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης, ανταποκρινόμενος για άλλη μια φορά στην ανάγκη για ουσιαστική επιμόρφωση των ...