Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Δέσμευση Γκερεχτέ για το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου και τη λειτουργία του Γηροκομείου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της περιοχής (δελτίο τύπου)

Δέσμευση Γκερεχτέ για το Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου και τη λειτουργία του Γηροκομείου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της περιοχής (δελτίο τύπου)

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Παρουσία πολιτών από όλη της Δημοτική Ενότητα Τσοτυλίου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», με επικεφαλής το Λάζαρο Γκερεχτέ.

Ο κόσμος επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά στην προεκλογική περίοδο τη στήριξη στο συνδυασμό του Λάζαρου Γκερεχτέ, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Βοΐου, στην ομιλία του να δεσμεύεται πως η πορεία διαλόγου που έχει ξεκινήσει από τα χωριά της περιοχής θα συνεχιστεί: «Για εμάς δεν υπάρχει μεγάλο και μικρό χωριό. Δεν μετράμε 5, 10 ή 100 κατοίκους. Για εμάς υπάρχουν άνθρωποι, όπου και αν βρίσκονται, υπάρχει το Βόιο».

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Κέντρο Υγείας Τσοτυλίου, σημειώνοντας πως είναι αδιαπραγμάτευτη η συνέχιση λειτουργίας του, με τον ταυτόχρονο εκσυγχρονισμό του, ενώ όρισε ως μεγάλη προτεραιότητα της δικής του δημοτικής αρχής την έναρξη λειτουργίας του Γηροκομείου Τσοτυλίου.

Τέλος, παρουσίασε του υποψηφίους της Δ.Ε. Τσοτυλίου, ευχαριστώντας τους για τη συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα, αλλά και για το ήθος που δείχνουν τόσο απέναντι στους πολίτες, όσο και στους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team