Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Δέσμευση Τσίπρα για μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία

Δέσμευση Τσίπρα για μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

«Μήνυμα νίκης», αλλά και υπόσχεση για μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, έστειλε από την Κοζάνη όπου και βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης του κόμματος στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης.

Από την ομιλία του κ. Τσίπρα βέβαια, δεν έλειψαν και οι αναφορές σε όλα τα μείζονος σημασίας πολιτικά θέματα κ.ά. ζητήματα πανελλαδικής εμβέλειας… ενώ σαφώς και προέβη σε αναφορές δίνοντας απαντήσεις σε τοπικά θέματα της περιοχής μας.

DSC_0334

«Βρίσκομαι και πάλι για ακόμη μια φορά στην Κοζάνη. Εσείς, οι πολίτες είστε αυτοί που στέλνετε το μήνυμα. Εσείς οι πολίτες είστε αυτοί που δείχνετε το φως στην άκρη του τούνελ….», η χαρακτηριστική εναρκτήρια τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, προς το ασφυκτικά γεμάτο ακροατήριο της αίθουσας του Εκθεσιακού.

Ο κ. Τσίπρας κατέφθασε στο χώρο της Συνδιάσκεψης συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη και τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας, ενώ πέραν αυτών τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ καλωσόρισε στην Κοζάνη και η ανεξάρτητη βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, που μάλιστα απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό από το βήμα της Συνδιάσκεψης.

Από τις κορυφαίες «στιγμές» της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πιο ενδιαφέρουσα για τα τοπικά δρώμενα…. ήταν αυτή της συμπαράταξής του με τη θέση-αίτημα (προεκλογικό και μετεκλογικό) του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη ως προς το μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ για την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.

Η ατάκα… του κ. Τσίπρα ενδεικτική και ξεκάθαρη: «Θα υλοποιήσουμε την πρόταση της Περιφέρειας για μειωμένα τιμολόγια της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία!», είπε, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα από πλευράς του Περιφερειάρχη αλλά και των περισσοτέρων συγκεντρωμένων φορέων.

Το θέμα των ημερών, αυτό με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, “πολιόρκησε” την ομιλία του κ. Τσίπρα, ο οποίος με σαφήνεια δήλωσε: «από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις. Ο Παύλος Χαϊκάλης –ό,τι κι αν κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση- έπραξε το καθήκον του».

Ενώ, ως προς το θέμα των…. συμμαχιών του κόμματος ο κ. Τσίπρας σε έντονους τόνους σχολίασε: «Βλέπουμε όμως ότι ορισμένοι στν προσπάθειά τους να απομονώσουν το ΣΥΡΙΖΑ από τους συμμάχους του, έχουν την αξίωση να μας υπαγορεύσουν και ποιους θα βάλουμε ή δε θα βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας. Τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τα αποφασίσουν ούτε οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ.  Ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η διαπλοκή και οι παρατρεχάμενοί της. Τελεία και παύλα», τα λόγια του κ. Τσίπρα.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Δήμος Αμυνταίου: Παρουσιάστηκε η μελέτη για την αποκατάσταση του εγκαταλελειμμένου ορυχείου Βεγόρας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου έγινε η παρουσίαση της μελέτης με τίτλο ...