Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Δείτε το πανέμορφο video γύρω από την πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου του ζευγαριού από την Πτολεμαΐδα, που έγινε viral!

Δείτε το πανέμορφο video γύρω από την πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη πρόταση γάμου του ζευγαριού από την Πτολεμαΐδα, που έγινε viral!

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Ο Κώστας Τζαμπάζης και η Αργυρώ Παππά, είναι ένα νεαρό ζευγάρι από την Πτολεμαΐδα που είναι μαζί εδώ και δυο χρόνια. Ο Κώστας αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη και καλοσχεδιασμένη πρόταση γάμου στην Αργυρώ, που θα τους έμενε αξέχαστη. Έτσι και έγινε. Επέλεξε να γίνει παραμονή Χριστουγέννων στη Βέροια, μέσα στο παραμυθένιο εορταστικό σκηνικό στο «Ονειροχωριό» και μάλιστα με τη βοήθεια του Άι Βασίλη.Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Κώστας και η Αργυρώ έφτασαν στη Βέροια, επισκέφθηκαν το «Ονειροχωριό» και αφού απόλαυσαν το γεύμα τους, έκαναν βόλτα για χριστουγεννιάτικες selfies. Φτάνοντας στο σπιτάκι του Άι Βασίλη, το ζευγάρι μπήκε μέσα και η Αργυρώ σαστισμένη άκουσε τον Άγιο Βασίλη να τους καλωσορίζει με τα ονόματά τους. Αφού τους ζήτησε να κάνουν από μια ευχή, της έδωσε μια γυάλα με το «Αιώνιο Τριαντάφυλλο», λέγοντάς της, «η μαγεία κρύβεται στα ροδοπέταλα». Μέσα στα ροδοπέταλα κρυβόταν το κόκκινο κουτάκι που περιείχε το δαχτυλίδι. Τότε ήταν που ο Κώστας το πήρε στα χέρια του, γονάτισε, το άνοιξε και έκανε την πρόταση γάμου, εισπράττοντας το πιο γλυκό «ΝΑΙ»!

Andronikos Films facebook

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team