Αρχική > Slider > Δ. Μακεδονία: 2.266 μαθητές ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων – 18 εξεταστικά για ΓΕΛ και 5 για ΕΠΑΛ

Δ. Μακεδονία: 2.266 μαθητές ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων – 18 εξεταστικά για ΓΕΛ και 5 για ΕΠΑΛ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

– Έναρξη την Πέμπτη 6 Ιουνίου με το πρώτο μάθημα για τα ΕΠΑΛ

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για χιλιάδες μαθητές ανά την επικράτεια. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι πανελλήνιες εξετάσεις ξεκινούν με τα Επαγγελματικά Λύκεια, εφέτος στις 6 Ιουνίου και μια ημέρα μετά ρίχνονται στη μάχη οι απόφοιτοι των Γενικών Λυκείων. Η φετινή περίοδος των διαγωνισμών ολοκληρώνεται με τα Ειδικά Μαθήματα στις 2 Ιουλίου.
Στη Δυτική Μακεδονία, εφέτος ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων 2.266 μαθητές Γενικών Λυκείων και 720 μαθητές ΕΠΑΛ. Σε ό,τι αφορά τα εξεταστικά κέντρα, θα λειτουργήσουν 18 ανά τη Δυτική Μακεδονία για τα ΓΕΛ και 5 για τα ΕΠΑΛ.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, η διαδικασία των εξετάσεων υποστηρίζεται από  853 επιτηρητές εκπαιδευτικούς, ενώ στις αναγκαίες επιτροπές συμμετέχουν 256 εκπαιδευτικοί και το προβλεπόμενο διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των Υπηρεσιών μας. Επίσης, στη Δυτική Μακεδονία λειτουργούν και βαθμολογικά κέντρα, όπου διορθώνονται γραπτά από άλλους νομούς και εκεί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 284 εκπαιδευτικοί.

Στο μήνυμά του προς τους μαθητές, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Μαρδίρης, αναφέρει τα εξής: «Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στα  Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, εύχομαι καλή επιτυχία στην καθεμιά και στον καθένα σας. Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας και με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ηρεμία, διεκδικήστε την πορεία ζωής που επιθυμείτε. Οι εκπαιδευτικοί  μας και οι γονείς σας είναι δίπλα σας, για να υποστηρίξουν την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας διαβεβαιώνει, ότι και φέτος έχει διασφαλίσει το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των εξετάσεων».

Τέλος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους υποψήφιους και τους γονείς τους ότι, ήδη από τις 3/6/2019, σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ και τα ΚΕΣΥ Δυτικής Μακεδονίας, έχει εξασφαλισθεί  η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης από ψυχολόγους της Διεύθυνσής μας καθημερινά και για όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, από τις 09:00 έως τις 14:00, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, μπορείτε να απευθύνεστε στους  εκπαιδευτικούς τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων παρατίθενται στον πίνακα που ακολουθεί.

ΠΕΡ. ΕΝΟΤΗΤΑ – ΠΕΡΙΟΧΗΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΙΔΙΟΤΗΤΑΑΡ. ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
ΓΡΕΒΕΝΑΣίσκου ΑθηνάΨυχολόγος ΚΕΣΥ2462023104
Στάμπλιακας ΓιώργοςΨυχολόγος ΕΔΕΑΥ
ΚΑΣΤΟΡΙΑΠατρώνου ΜαρίναΨυχολόγος ΚΕΣΥ2467044021
Ραφαήλ ΕυστράτιοςΨυχολόγος ΚΕΣΥ
ΚΟΖΑΝΗΓκιαούρη ΣτέλλαΨυχολόγος ΚΕΣΥ2461036145
Μαλούτα ΑνθήΨυχολόγος ΚΕΣΥ
Τζαγαδούρη ΖωήΨυχολόγος ΕΔΕΑΥ2461025183
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΠουταχίδου ΌλγαΨυχολόγος ΕΔΕΑΥ2463081144
ΦΛΩΡΙΝΑΣκενδέρης ΙωάννηςΨυχολόγος ΚΕΣΥ2385045611
Παπανικολάου ΣταυρούλαΨυχολόγος ΚΕΣΥ

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: Βάσω Σάφη