Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Αθλητικά > Cosmote TV σε ΕΠΟ: “Να γίνει στις 26 Ιουλίου το τελικός του Κυπέλλου”

Cosmote TV σε ΕΠΟ: “Να γίνει στις 26 Ιουλίου το τελικός του Κυπέλλου”

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Η Cosmote TV ζητάει από την ΕΠΟ να μην αλλάξει ημερομηνία ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς θα προκαλέσει πρόβλημα στο προγραμματισμό της.

Με επιστολή που έστειλε στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV ζητάει να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 26 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί, αλλιώς τονίζει πως δημιουργείται θέμα προγράμματος με τα τηλεοπτικά.

Η επιστολή της Cosmote TV στην ΕΠΟ

“Αξιότιμε κύριε Γαβριηλίδη,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα για την πρόθεση της ΕΠΟ να αναβάλει τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ουσιαστικά μόλις 4 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Όπως αντιλαμβάνεστε η αναβολή αυτή μας δημιουργεί προβλήματα αφού έχουμε ήδη προγραμματίσει όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες σε τεχνικό επίπεδο για την τηλεοπτική παραγωγή του αγώνα.

Επιπλέον, σε περίπτωση αναβολής θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε τον μέχρι σήμερα εμπορικό μας προγραμματισμό (αναφορικά μάλιστα με το σημαντικότερο παιχνίδι της διοργάνωσης), κάτι το οποίο επηρεάζει φυσικά τις εμπορικές συνεργασίες που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Στο πλαίσιο αυτό θέλουμε να εκφράσουμε την επιθυμία της COSMOTE TV ο αγώνας να διεξαχθεί στην ημερομηνία που έχει ήδη καθοριστεί (Κυριακή 26/7) σε οποιοδήποτε γήπεδο αποφασιστεί και προφανώς κριθεί κατάλληλο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς”.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team