Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το 2ο ΓΕΛ και το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας στον Δήμαρχο Εορδαίας

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από το 2ο ΓΕΛ και το 3ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας στον Δήμαρχο Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


 Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 21-12-2018  στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, από μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου     Πτολεμαΐδας .

Υποδεχόμενος τα παιδιά  ο κ. Ζαμανίδης τα ευχήθηκε καλή πρόοδο , υγεία και δύναμη προτρέποντάς τα να χαρούν την όμορφη ηλικία τους , ενώ τα  συνεχάρη για την προσπάθεια διατήρησης του εθίμου των ημερών , με παραδοσιακά κάλαντα .

Οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαϊδας , που συνοδεύονταν από τη Διευθύντρια Δέσποινα Ιωαννίδου και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γιώργο Αγγελίδη , έψαλλαν κάλαντα του Πόντου και της Ικαρίας.

Τα παιδιά του 3ου Γυμνασίου     Πτολεμαΐδας  με τα μουσικά τους όργανα υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Μουσικής Χαράλαμπου Τσινικοσμάογλου     και συνοδευόμενα από το Διευθυντή τους Θεοδόσιο Βόϊτσε  , απέδωσαν υπέροχα τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα .

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team