Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 > Χωρίς διόδια η μετακίνηση στους Αυτοκινητόδρομους την Κυριακή 2 Ιουνίου

Χωρίς διόδια η μετακίνηση στους Αυτοκινητόδρομους την Κυριακή 2 Ιουνίου

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτή την Κυριακή, 2 Ιουνίου και ημέρα των επαναληπτικών εκλογών, τα οχήματα που θα κινηθούν στους αυτοκινητόδρομους της χώρας δεν θα πληρώσουν κάποιο αντίτιμο στους σταθμούς διοδίων. Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των ψηφοφόρων.

Η μη πληρωμή διοδίων ισχύει και για τον αστικό αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού. Οι ελεύθερες διελεύσεις από όλους τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα ισχύσουν την Κυριακή 2 Ιουνίου 00:00 ως τις 24:00 μ.μ.

Πιο συγκεκριμένα χωρίς διόδια θα μπορούν να μετακινηθούν τα επιβατικά ιδιωτικά οχήματα αλλά και δίκυκλα οχήματα (κατηγορίες 1 και 2) στους παρακάτω οδικούς άξονες:
– Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)
– Γέφυρα Ρίου -Αντιρίου – Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας) – Αυτοκινητόδρομος Αντίρριο Ιωάννινα (Ιόνια οδός)
-Αυτοκινητόδρομος Μεταμόρφωση – Σκάρφεια (Νέα Οδός) -Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος Ξυνιάδα-Τρίκααλα (Κεντρική Οδός) και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες (Κεντρική Οδός)
– Αυτοκινητόδρομος Ράχες– Κλειδί Ημαθίας (Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου)
– Αυτοκινητόδρομος Ηγουμενίτσας-Κήπων Έβρου (Εγνατία Οδός)
– Αττική Οδός

Όσον αφορά τους δικαστικούς αντιπροσώπους που θα μεταβούν για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, θα είναι ελεύθερη η διέλευση τους από τους σταθμούς διοδίων από την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 24:00 μ.μ., καθώς και από την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 6:00 π.μ. έως και την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στις 24:00 μ.μ.

Θα πρέπει να τονίσουμε πως για διέλευση χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης του Δικαστικού Αντιπροσώπου και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας τους.

Πηγή: ypodomes.com

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team