Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινό ρολό με μέλι, μουστάρδα και κεφαλογραβιέρα

Χοιρινό ρολό γεμισμένο με γλυκιά κεφαλογραβιέρα και γλάσο μελιού, η αποθέωση του χοιρινού! Μία ιδιαίτερη επιλογή για το τραπέζι των Χριστουγέννων!Ένα εντυπωσιακό πιάτο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση! Δημοκρατίας 87 Τ.Κ.50200 – Πτολεμαΐδα, ΤΗΛ. 2463053611   Υλικά 2 κιλά χοιρινό μπούτιχωρίς κόκαλο 2 σκελίδες σκόρδο 2 λεμόνια 1 πορτοκάλι ½ ποτήρι λευκό κρασί … Συνεχίστε να διαβάζετε το Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινό ρολό με μέλι, μουστάρδα και κεφαλογραβιέρα.