Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής – Στην ομάδα και η Σερβιώτισσα Σεφ Νανά Γκαμπούρα

Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής – Στην ομάδα και η Σερβιώτισσα Σεφ Νανά Γκαμπούρα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Community Catering» κατέκτησε η ομάδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής (ΙΚΑ/Culinary Olympics 2020), που διεξάγονται έως τις 19 Φεβρουαρίου στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

«Η επίλεκτη ομάδα της Λέσχης, που συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη αυτή διοργάνωση, παρουσίασε μοναδικά πιάτα της μακεδονικής κουζίνας, προβάλλοντας τη γαστρονομία της περιοχής, τα προϊόντα, την ιστορία και τον πολιτισμό μας» υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της Λέσχης, σύμφωνα με την οποία ο team manager της ομάδας, Χρήστος Γκότσης, δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής για τη διάκριση.

Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

Η ομάδα αποτελείται από τους σεφ Κώστα Γεωργαντζά (αρχηγό), Ηλία Ζευκιλή, Θανάση Μπακάλη, Μανώλη Στράτο και τον ζαχαροπλάστη Δημήτρη Χατζημελετίου, ενώ έχει την υποστήριξη του προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, Γιώργου Μαστροδημήτρη, του Operation Manager Δημήτρη Κυριακόπουλου και των σεφ Πατέρα Επιφάνιου, Δημήτρη Τσανανά και Νανά Καμπούρα και του διατροφολόγου Βασίλη Τσιρώνη.

Χάλκινο μετάλλιο για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής

Η συμμετοχή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Μαγειρικής πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και με τη στήριξη ιδιωτών χορηγών. «Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, το Ταμείο και τους Χορηγούς. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την ομάδα μου», τόνισε ο κ.Γκότσης.

Η ελληνική συμμετοχή παρουσίασε συνταγές από τη μακεδονική παράδοση, πίτα με κολοκύθια και μυρωδικά, ψάρι μαγειρεμένο με αγιορείτικη συνταγή, γιαούρτι με μέλι και με μαρμελάδα από βατόμουρα και παντζάρι. Συνολικά παρουσιάστηκαν επτά πιάτα, που μαζί με τις γαρνιτούρες υπολογίζονται στα 11.

Πηγή: https://www.argiro.gr/

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team