Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Ρεπορτάζ > Χ. Τσεβεκίδης στο TOP CHANNEL: «Πάνω από 35 γιατροί έχουν προσφερθεί στον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης ώστε να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους”

Χ. Τσεβεκίδης στο TOP CHANNEL: «Πάνω από 35 γιατροί έχουν προσφερθεί στον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης ώστε να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους”

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

“Πάνω από 35 γιατροί έχουν προσφερθεί στον Ι.Σ., ώστε να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους”, δήλωσε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του TOP CHANNEL ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χ. Τσεβεκίδης.

“Οι εθελοντές αυτοί δεν έχουν κληθεί ποτέ να συμβάλλουν και αν υπάρχει κάποιο έγγραφο δεν έχει ζητηθεί ποτέ βοήθεια. Δεν ζητήθηκε ποτέ από τον ΙΣ Κοζάνης να προσφέρουν γιατροί στο νοσοκομείο”, προσέθεσε ο ίδιος.

Την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα όσων θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, διευκρίνησε.

Αίτηση προσφοράς υπήρξε, αλλά δεν υπήρξε ανάγκη, όπως κατάλαβα από τα λεγόμενα, είπε ακόμη, ενώ σχολίασε τις δηλώσεις του διοικητή του Μαμάτσειου Σ. Γκανάτσιου στο τελευταίο Δ.Σ. Κοζάνης πως κανείς γιατρός δεν προσφέρθηκε. ”Θα πρέπει να δουλέψουμε και να βρούμε λύσεις”, ανέφερε επίσης.

Σε ό,τι αφορά το Μποδοσάκειο, απάντησε ότι υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί ιατρική συνδρομή και αν χρειαστεί το βλέπει το μέλος της Διοίκησης κ. Σαμαράς, ώστε να υπάρξει αντίστοιχη βοήθεια από τους εκεί γιατρούς, τόνισε ακόμη.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Κρούσμα κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Πτολεμαΐδας – Κλειστό το σχολείο τη Δευτέρα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Κρούσμα κορωνοϊού εμφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, σε εκπαιδευτικό του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με επίσημη ...