Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή (σελίδα 5)

Γαστρονομία και διατροφή

Η συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου «Φασόλια γίγαντες γλυκό του κουταλιού», στο site του Άκη Πετρετζίκη!

Η συνταγή της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ που απέσπασε χιλιάδες like στις ομαδες μαγειρικής στο facebook, δημοσιεύθηκε στο site του δημοφιλούς Έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη! Δείτε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Καλαμαράκια Στιφάδο!

Νηστίσιμο, πανεύκολο, πεντανόστιμο φαγητό με γλυκά κρεμμυδάκια και κοκκινιστά καλαμαράκια! Μία πολύ ωραία συνταγή που θα τιμήσουν οι καλοφαγάδες σε περίοδο της νηστείας και όχι μόνο! Υλικά : 1 με 1,5 κιλό ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Στο site του Άκη Πετρετζίκη η συνταγή «Χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας», της Αρετής Παπαδοπούλου!

Η συνταγή της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου για χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας δημοσιεύθηκε στο site του δημοφιλούς Έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη! Δείτε εδώ την συνταγή όπως δημοσιεύθηκε στο site του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μηλόπιτα με τριφτή ζύμη

Από τις αγαπημένες μου συνταγές αυτή η μηλόπιτα! Η τριμμένη ζύμη ψήνεται και θυμίζει μπισκότο. Ο συνδυασμός μήλου, κανέλας, άχνης και ψημένου μπισκότου ενθουσιάζει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Το μόνο πρόβλημα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Στο περιοδικό «Στείλε την συνταγή σου» οι χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας, της Αρετής Παπαδοπούλου

Το περιοδικό «ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ» δημοσίευσε την συνταγή της συνεργάτιδας του e-ptolemeos.gr, Αρετής Παπαδοπούλου, «Χοιρινές μπριζόλες με κρούστα παρμεζάνας» στο τεύχος του Φεβρουαρίου 2019!

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κουλουράκια Πορτοκαλιού Νηστίσιμα!

Πανεύκολη συνταγή για κουλουράκια πορτοκαλιού, νόστιμα και τραγανά! Φτιάξτε τα στο πι και φι και απολαύστε τα με τον καφέ, τον χυμό σας ή βουτήξτε τα στο γάλα! Υλικά   800 γρ. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πίτα με πιπεριές Φλώρινης, μανιτάρια και μπέηκον

Μία πίτα, εύκολη πολύ στην παρασκευή της, με πλούσια γέμιση, πολύ εντυπωσιακή γεύση και αποτέλεσμα! Η μυρωδιά που αναδύεται από το μπέικον στο βούτυρο κολάζει και ξεπερνάει κάθε προσδοκία!! Δοκιμάστε την και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινό με ρεβίθια και χωριάτικο λουκάνικο

 Εξαιρετική συνταγή για χοιρινό κρέας με ρεβίθια και χωριάτικο λουκάνικο. Ένα νόστιμο χειμωνιάτικο πιάτο, με τέλεια γεύση και μυρωδιά, που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το ζεστό, συνοδεύστε το και με ένα ποτηράκι ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φασόλια γίγαντες, γλυκό του κουταλιού

Ασυνήθιστο γλυκό του κουταλιού, με γεύση βρασμένου κάστανου βουτηγμένου σε υπέροχο σιρόπι! Δοκιμάζεις από περιέργεια και καταλήγεις να έχεις φάει το μισό βάζο! Τα φασόλια είναι μία προσφορά από το κατάστημα «tsik» ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μελόπιτα!

Μελόπιτα! Ένα φανταστικό επιδόρπιο, με μέλι, φρέσκα αυγά, βούτυρο, ανθότυρο και κανέλα, ότι πιο αγνό μπορούμε να απολαύσουμε! Όσο και να αποφεύγει κανείς τα γλυκά, θα δοκιμάσει σίγουρα, μια και δεν θα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κεφτεδάκια με άσπρη σάλτσα!

Κεφτεδάκια τηγανιτά «βουτηγμένα» σε άσπρη σάλτσα, δοκιμάστε τα και θα σας μείνουν αξέχαστα! Μία εντυπωσιακή και νόστιμη συνταγή που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους, για μυρωδάτα και αφράτα κεφτεδάκια τηγανιτά χωρίς αλεύρωμα, με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γλυκιά πλεξούδα με καρύδια και αμύγδαλα!

Γλυκιά πλεξούδα με γέμιση καρυδιών και ψημένων αμυγδάλων, μαρμελάδα βερίκοκου και άρωμα πικραμύγδαλου! Οι κόκκοι ζάχαρης σε συνδυασμό με το γλάσο μαρμελάδας, απλά θα σας ξετρελάνουν τον ουρανίσκο! Μία νόστιμη παραλλαγή του ...

Διαβάστε Περισσότερα »