Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή (σελίδα 4)

Γαστρονομία και διατροφή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σάντουιτς παγωτίνια με γλυκό κεράσι!

Γρήγορο, εύκολο σπιτικό παγωτό με μπισκότα σοκολάτας, γέμιση κρέμας και γλυκό κεράσι! Ακαταμάχητος συνδυασμός, εντυπωσιάζει με την γεύση του μικρούς και μεγάλους! Υλικά : 48 τμχ πτι μπερ με σοκολάτα (περίπου 3 ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ Βερίκοκο με ινδοκάρυδο!

Αγαπημένο καλοκαιρινό φρουτένιο κέικ με γλυκόξινη πεντανόστιμη γεύση, θαυμάσια υλικά, συνοδεύει υπέροχα το καφέ! Το χειμώνα μπορείτε να το φτιάξετε με κομπόστα βερίκοκο ή και ροδάκινο! Υλικά : 600 γρ. βερίκοκα 1 ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ατομικές στριφτές τυρόπιτες!

Μία υπέροχη συνταγή για ατομικές στριφτές τυρόπιτες με φύλλο που θα ανοίξετε εύκολα μόνοι σας! Ο συνδυασμός της τριμμένης φέτας, γιαουρτιού και κεφαλογραβιέρας ακαταμάχητος, όσο για το γιαούρτι στην επάλειψη μην το ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πέρκα σε λεμονάτη σάλτσα

Μία διαφορετική συνταγή για φιλέτο τηγανιτής πέρκας που θα σας γίνει συνήθεια! Πολύ γρήγορη, νόστιμη και ελαφριά! Θα την ευχαριστηθεί όλη η οικογένεια, ειδικά τα παιδιά που δεν προτιμάνε και τόσο τα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρονέφρι με μπύρα και σάλτσα μανιταριών

Ένα πιάτο που συνδυάζει  ψαρονέφρι καλομαγειρεμένο με πλούσια σάλτσα μανιταριών. Το αποτέλεσμα είναι πολύ νόστιμο και ζουμερό, ότι πρέπει για το Κυριακάτικο τραπέζι! Το ψαρονέφρι και είναι μία προσφορά από το κρεοπωλείο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ Καρύδι

Στο σπίτι μας υπάρχει πάντα λικέρ καρύδι που είναι από τα αγαπημένα μου! Αρχοντικό λικέρ με φίνα γεύση και άρωμα, φτιάχνεται πολύ εύκολα στα μέσα του Μαΐου και απολαμβάνεται όλο τον χρόνο! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου «Γιαουρτίνι με γιαούρτι γαϊδούρας», στο site του δημοφιλούς σεφ Άκη Πετρετζίκη!

Η συνταγή της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου ΓΙΑΟΥΡΤΙΝΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ που πρωτοδημοσιεύθηκε στη στήλη «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ» του e-ptolemeos δημοσιεύθηκε στο site του δημοφιλούς Έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη! Δείτε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μαγειρίτσα!

Μαγειρίτσα! Παραδοσιακό πιάτο της Ανάστασης, με αρνίσια συκωταριά, έντερα, φρέσκα λαχανικά και αυγολέμονο! Μία συνταγή για πεντανόστιμη μαγειρίτσα μαγειρεμένη με τον πιο εύκολο τρόπο!   Τα υλικά για την παρασκευή της μαγειρίτσας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή – Σοκολατένιο Πασχαλινό Κέηκ!

 Πλούσιο Σοκολατένιο κέικ εμποτισμένο με ζαχαρούχου γάλα, διακοσμημένο με πραλίνα φουντουκιού και πασχαλινά αυγά σοκολάτας! Μία πολύ ωραία πρόταση αντί του παραδοσιακού τσουρεκιού για να προσφέρουμε στην νονά ή στα βαφτιστήρια μας! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου «Σοκολατένιο μους κέικ» στο site του δημοφιλούς σεφ Άκη Πετρετζίκη!

Στο site του δημοφιλούς έλληνα σεφ Άκη Πετρετζίκη δημοσιεύθηκε, για μια ακόμη φορά, μια συνταγή της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr», Αρετής Παπαδοπούλου. Πρόκειται για το «Σοκολατένιο ΜΟΥΣΚΕΙΚ!», που μπορείτε να δείτε εδώ. Διαβάστε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή – ΛΙΚΕΡ Φράουλα!

Πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξετε αρωματικό λικέρ φράουλα! Μυρωδάτο, γευστικότατο, υπέροχο κέρασμα για όλες τις περιστάσεις! Τις φράουλες που θα χρησιμοποιήσουμε δεν τις πετάμε, τις φυλάσσουμε και τις απολαμβάνουμε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή – Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

Από την περιγραφή και μόνο καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μία εύκολη συνταγή! Πεντανόστιμα, μοσχομυριστά, ότι πρέπει για κολατσιό των παιδιών, για πρωινό ή για να συνοδεύσετε τον καφέ σας όλες τις ώρες! ...

Διαβάστε Περισσότερα »