Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 6)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιλέτο σαργού με πατάτες και ελιές στο φούρνο

  Σε περίοδο νηστείας οι επιλογές μας είναι περιορισμένες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε φαγητά χωρίς γεύση! Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ελιές, σκόρδο και μπόλικη ντοματούλα. Ένα νόστιμο, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κολοκύθι γλυκό κουταλιού

  Η κολοκύθα τρώγεται αλμυρή, γλυκιά, σε πουρέ, σε πίτα, σε σούπα, ψητή, ακόμα και σε βραστό.    Από τις πιο γλυκές ιδέες είναι να την κάνουμε γλυκό του κουταλιού, ένα πεντανόστιμο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινή τηγανιά αλα κρεμ

    Εξαιρετικά γρήγορη, νόστιμη…. η τηγανιά αυτή θα σε ανταμείψει με την πλούσια σάλτσα της!   Για τους λάτρεις της τηγανιάς, λαχταριστές και απολαυστικές χοιρινές μπουκίτσες με σάλτσα μανιταριών, μουστάρδας και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πεντανόστιμα “τριαντάφυλλα” μήλου, μία εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή ιδανική για μπουφέ!!

  Υλικά: (για 12 τριαντάφυλλα) 1 φύλλο σφολιάτας 3 μεγάλα κόκκινα μήλα λίγη ζάχαρη κανέλα τριμμένη χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι λίγο τυρί κρέμα (τύπου Φιλαδέλφεια) λίγο τριμμένο καρύδι (προαιρετικά) Εκτέλεση: Πλένουμε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Αρετή Παπαδοπούλου από την Πτολεμαΐδα μας συστήνεται και μας μιλά για τη νέα της στήλη στο e-ptolemeos.gr

  Το ταλέντο της συντοπίτισσας μας Αρετής Παπαδοπούλου στην μαγειρική το ανακαλύψαμε από το περιοδικό «ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ», το οποίο ετοίμασε  ένα όμορφο αφιέρωμα για το τεύχος του Αυγούστου που μας ...

Διαβάστε Περισσότερα »