Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 2)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Βαρβάρα!

Παραδοσιακό γλυκό πασπαλισμένο με καρύδια, κανέλα και πολλές ιστορίες!! Φτιάχνεται ανήμερα της Αγίας Βαρβάρας 4 Δεκεμβρίου και μοιράζεται προς τιμήν της αγίας και για υγεία! Ακολουθήστε την παρακάτω συνταγή και κεράστε τους ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινά Φιλετάκια με Σάλτσα Κολοκύθας!

Αν νομίζετε πως την κολοκύθα την απολαμβάνουμε μόνο σε πίτα ή σε γλυκό του κουταλιού κάνετε λάθος. Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή για χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα κολοκύθας, ένα πιάτο τόσο εύκολο και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τάρτα Γιαουρτιού με γλυκό κυδώνι!

Το απόλυτο ελληνικό cheesecake! Ελαφρύ, πεντανόστιμο ο συνδυασμός της γλυκόξινης κρέμας με το γλυκό κυδώνι, προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στον ουρανίσκο μας! Ιδανικό επιδόρπιο μετά από κάθε γεύμα! Υλικά : 1,5 πακέτο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Super Διαγωνισμός από το e-ptolemeos.gr και το «Μαγειρεύοντας με την Αρετή» – Κερδίστε 5 λίτρα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο!

Ένας νικητής θα κερδίσει ένα 5λιτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από τον παραγωγό ΜΠΑΔΑ ΙΩΑΝΝΗ. Συμμετέχετε κάνοντας τα εξής: 1. Like στην σελίδα https://www.facebook.com/ptolemeos.news/ 2. Like και σχόλιο στη συνταγή του Σαββάτου 2/11/2019 ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Μοσχαράκι Κοκκινιστό!

Η τέλεια παραδοσιακή συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι, πεντανόστιμο κοκκινιστό μοσχαράκι με πλούσια σάλτσα ντομάτας! Συνοδεύστε το με πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή ρύζι σπυρωτό και απολαύστε το φαγητό σας! Απλό και νόστιμο! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κυδώνι, γλυκό του κουταλιού

Η στυφή του γεύση «μεταμορφώνεται» σε ένα από τα πιο νόστιμα, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού! Δοκιμάστε το με γιαούρτι ή με τάρτα γιαουρτιού ως επιδόρπιο, δεν υπάρχει καλύτερο στην γεύση, εκτός του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τούρτα Φερέρο!

Η απόλυτη τούρτα φερέρο! Ένας απολαυστικός πειρασμός για τους λάτρεις της σοκολάτας…και όχι μόνο! Μόνο μία μπουκιά από την υπέροχη αυτή τούρτα είναι αρκετή για να εκπλαγείτε από την γεύση της!   ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γιαουρτογλυκό με μπισκότα, ζελέ και γλυκό κεράσι!

Πανεύκολο, δροσερό, πολύ ελαφρύ και εύγευστο γλυκό με γιαούρτι, τυρί κρέμα, ζελέ κεράσι, μπισκότα και γλυκό του κουταλιού κεράσι. Ένα γλυκό που φτιάχνεται πολύ γρήγορα και ξετρελαίνει με την γεύση του! Δοκιμάστε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

H βραβευμένη συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου «Κέικ με κεράσια και τυρί κρέμα», δημοσιεύθηκε στο site του Άκη Πετρετζίκη!

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου!!! Η συνταγή της «ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ» μία καταπληκτικά νόστιμη συνταγή, η οποία πρωτοδημοσιεύθηκε στη στήλη «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ» ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κεράσι μαρμελάδα στο φούρνο

Υπέροχη μαρμελάδα, φτιαγμένη από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, τα κεράσια! Από τις πιο νόστιμες σπιτικές μαρμελάδες φτιαγμένη ακόμη πιο εύκολα, στον φούρνο! Ακολουθήστε την συνταγή, φτιάξτε την το καλοκαίρι, φυλάξτε την ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κοτόπουλο με μπάμιες στην κατσαρόλα

Κλασσική καλοκαιρινή συνταγή οι μπάμιες, παντρεμένο με μπούτια κοτόπουλου κοκκινιστά, ένα φαγητό ειδικά για μερακλήδες! Ακολουθήστε την συνταγή και λύστε όλες τις απορίες σας πως θα αποφύγετε να σας «σαλιώσουν» οι μπάμιες! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μια ακόμη συνταγή της Αρετής Παπαδοπούλου, το Λικέρ Φράουλα, δημοσιεύθηκε στο site του Άκη Πετρετζίκη!

Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία της συνεργάτιδας του «e-ptolemeos.gr» Αρετής Παπαδοπούλου!!! Η συνταγή της «ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑ» που πρωτοδημοσιεύθηκε στη στήλη «ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ» του e-ptolemeos δημοσιεύθηκε στο site του δημοφιλούς Έλληνα σεφ ...

Διαβάστε Περισσότερα »