Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 2)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πένες τρικολόρε με τόνο

Το πιο γρήγορο και ταυτόχρονα γευστικό γεύμα που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Ετοιμάστε σε χρόνο μηδέν, ένα χορταστικό πιάτο με υλικά που έχουμε πάντα στα ντουλάπια της κουζίνας μας που θα το απολαύσει ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γλυκό του Κουταλιού Φράουλα

Τα γλυκά του κουταλιού είναι από τις αγαπημένες μου γεύσεις. Σας προτείνω να φτιάξετε γλυκό κουταλιού φράουλα, όσο τις βρίσκετε ακόμα, το οποίο θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!! Υπέροχο, μυρωδάτο γλυκό του ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Υγρό κέικ λεμόνι

Υγρό κέικ λεμόνι! Ένα από τα γευστικότερα και πιο αρωματικά κέικ που έχω δοκιμάσει! Αφράτο, δροσερό και πολύ ελαφρύ κέικ, είναι ιδανικό για όλες τις ώρες ή να συνοδεύσει τον καφέ μας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιλέτο γλώσσας γεμιστό με καβούρι

Μία πεντανόστιμη συνταγή για φιλέτα γλώσσας! Φιλέτα γλώσσας θα βρείτε εύκολα στο ψαράδικο της γειτονιάς σας ή και κατεψυγμένα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε γεμιστά με καβούρι, φρέσκα κρεμμυδάκια και τυρί κρέμα, όπως ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λαζάνια με κιμά και μπεσαμέλ

Ένα εύκολο φαγητό που αρέσει σε όλους, μπορεί χαρακτηριστεί και ως διαφορετική εκδοχή του παστίτσιου, τα λαζάνια όμως ξεχωρίζουν από την δική τους ιδιαίτερη γεύση! Μία συνταγή για ένα πεντανόστιμο, λαχταριστό και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τιραμισού Φράουλα

Δελεαστική και απολαυστική διασκευή ενός από τα πιο αγαπημένα μας γλυκά. Η φραουλένια του εκδοχή του τιραμισού αποτελεί γευστικό πειρασμό και μας προκαλεί να την δοκιμάσουμε! Την φανταστική αυτή συνταγή μας την ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αυγοτυρόπιτα

Μια πολύ εύκολη και νόστιμη πίτα που γίνεται σε ελάχιστό χρόνο. Γευστικότατη, μαλακή τυρόπιτα! Το υγρό μείγμα που προσθέτουμε πάνω από τα τυριά και τα φύλλα, τα διαποτίζει και τα μαλακώνει και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τούρτα με τσουρέκι

Ένα πεντανόστιμο γλυκό που μας δίνει λύση για το τι να κάνουμε το τσουρέκι που περίσσεψε από το Πάσχα. Αξιοποιήστε με μία απλή και γρήγορη συνταγή το τσουρέκι που δεν φάγατε και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πασχαλινά κουλουράκια

Ο φούρνος θα τα ψήσει, το σπίτι Πάσχα θα μυρίσει… και αφού Πάσχα χωρίς κουλουράκια δεν γίνεται, πάμε να δούμε μία συνταγή για κουλουράκια τραγανά απ’ έξω και αφράτα από μέσα, με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Mαγειρίτσα με κοτόπουλο

Η μαγειρίτσα είναι παράδοση για το τραπέζι μετά την Ανάσταση. Αν και λάτρης της κλασσικής μαγειρίτσας, σας ετοίμασα μία παραλλαγή με κοτόπουλο, μία σούπα νόστιμη, πολύ πιο εύκολη από την κλασσική μαγειρίτσα, ...

Διαβάστε Περισσότερα »