Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 2)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κανελόνια με κιμά

Χορταστικά, νόστιμα κανελόνια με κιμά και σάλτσα ντομάτας! Μία νόστιμη, εύκολη και αγαπημένη μου πολύ συνταγή στο φούρνο για κανελόνια γεμιστά με ζουμερό κιμά! Δεν είναι τόσο δύσκολη όπως ίσως νομίζετε!  Δοκιμάστε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χιονούλα

Απλό, γρήγορο, πολύ ελαφρύ και εύγευστο γλυκό με ινδοκάρυδο, κρέμα και μπισκότα. Ένα γλυκό που θα λατρέψουν ακόμη και οι όχι και τόσο φανατικοί του ινδοκάρυδου (όπως εγώ)! Υλικά : 2 πακέτα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γύρος σπιτικός

Ζουμερός, τραγανός, πεντανόστιμος και κυρίως σπιτικός! Δοκιμάστε τον! Συνοδεύστε τον και με τζατζίκι σπιτικό και δε θα ξαναπαραγγείλετε ποτέ από έξω! Την συνταγή μας την έστειλε η φίλη αναγνώστρια κα Έφη Μπαξεβάνη ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ φράουλας με σοκολάτα

Ένα πολύ ωραίο, ανοιξιάτικο, μυρωδάτο κέικ με άρωμα και γεύση φράουλας με σοκολάτα! Τέλειος ο συνδυασμός! Ένα ωραίο επιδόρπιο για όλες τις ώρες της μέρας.   Την συνταγή μας την έστειλε η ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τσουρέκι γλυκό με βελούδινη κρέμα

Αναμφίβολα ένα από τα πιο γρήγορα, νόστιμα και ευκολότερα γλυκά που κάνατε ποτέ! Ένα νόστιμο γλυκό, που μπορείτε να κάνετε με το τσουρέκι που έχει περισσέψει, το συγκεκριμένο είχε και λευκή σοκολάτα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αρνί στο φούρνο με πατάτες

Αρνάκι στο φούρνο με πατάτες, ένα κλασσικό ελληνικό φαγητό για όλη την οικογένεια. Γίνεται λουκούμι, παρά την απλότητα των υλικών του, οι πατάτες παίρνουν γεύση από το ζουμάκι και γίνονται πεντανόστιμες! Το ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Τσουρέκια

  Το Πάσχα πλησιάζει και τα τσουρέκια έχουν την τιμητική τους! Εξαιρετική συνταγή για νόστιμα, αφράτα τσουρέκια, μαλακά σαν βαμβάκι! Το μοναδικό μυστικό τους είναι η ηρεμία και ο χρόνος για να ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Μαλεμπί

Μαλεμπί ή Μουχαλεμπί, μία ανατολίτικη κρέμα με ελαστική υφή, αρωματισμένη με μαστίχα και ροδόνερο, σερβιρισμένη με γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο! Μία πρόταση για ένα ντελικάτο επιδόρπιο, με φίνα γεύση και αρώματα! Υλικά ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Νηστίσιμο κέικ με ινδοκάρυδο, πορτοκάλι και γλάσο

  Πανεύκολο κέικ, με ινδοκάρυδο, πορτοκάλι και γλάσο που σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με την καταπληκτική γεύση του! Αγαπημένη συνταγή, για πανεύκολο και αρωματικό κέικ χωρίς μίξερ, ότι πρέπει για την περίοδο της ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Φασολάδα με χωριάτικο λουκάνικο

Η παραδοσιακή μας φασολάδα, σε άλλη εκδοχή, με προσθήκη χωριάτικου χειροποίητου λουκάνικου! Απλή και κλασσική σούπα, αλλά τέλεια μυρωδάτη, χορταστική και νόστιμη. Τα χωριάτικα λουκάνικα είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Κρουτόν

Φοβερή συνταγή για σπιτικά κρουτόν! Τραγανά και πεντανόστιμα. Απίστευτο συνοδευτικό για τους μεζέδες, τις σαλάτες και κυρίως τα ποτά μας. Το μόνο που μας χρειάζεται είναι ψωμάκι που μας περίσσεψε! Υλικά : ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Κολοκυθόπιτα γλυκιά στριφτή αλά Ζαφειράκη

  Από τις αγαπημένες μου πίτες είναι η γλυκιά κολοκυθόπιτα. Η γέμισή της είναι απλή, αλλά η νοστιμιά της μοναδική. Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε ένα κομμάτι στριφτής γλυκιάς κολοκυθόπιτας! Μία ...

Διαβάστε Περισσότερα »