Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 15)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Αυτή είναι η τελευταία συνταγή που θα ανεβάσουμε για το 2016 και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από Βασιλόπιτα! Γευστικότατη  βασιλόπιτα με καρύδια και γλάσο λευκής σοκολάτας. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αγριογούρουνο με πορτοκάλι και μουστάρδα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Απίστευτα ωραίο κρέας το αγριογούρουνο, μαριναρισμένο και καλομαγειρεμένο με πορτοκάλι και μουστάρδα, ένα αρχοντικό φαγητό σκέτο λουκούμι!! Ιδανικό για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνο. Υλικά: 2,5 κιλά αγριογούρουνο κομμένο ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Kορμός με καραμελωμένα φουντούκια

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Κάποιοι το λένε κορμό σοκολάτας, κάποιοι σαλάμι σοκολάτας, κάποιοι μωσαϊκό σοκολάτας , κάποιοι άλλοι δούκισσα (στην Κύπρο) όπως και να το πείτε ξέρετε ακριβώς τι λέω,το αγαπημένο γλυκό των παιδικών ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ροξάκια

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Τα ροξάκια, ανήκουν στα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά και πολλοί τα συνδέουμε με τις ημέρες των Χριστουγέννων!! Ωραιότατο και νοστιμότατο γλυκό που φτιάχναμε και θα συνεχίζουμε να φτιάχνουμε στο σπίτι μας. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Σουτζουκάκια από ρεβίθια με σάλτσα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Σουτζουκάκια νηστίσιμα σκεφτήκατε πώς μπορείτε να φτιάξετε; Μια νόστιμη και νηστίσιμη παραλλαγή τους είναι με ρεβίθια. Για να δούμε όμως πώς φτιάχνονται!Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιρίκι γλυκό του κουταλιού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Το φιρίκι είναι μικρότερο, λιγότερο εντυπωσιακό στην όψη από τις γνωστές ποικιλίες μήλου, όμως είναι πολύ νόστιμο και ιδιαίτερα αρωματικό.Γίνεται εξαιρετικό γλυκό του κουταλιού, με πλούσιο άρωμα και γεύση, από ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Φιλέτο σαργού με πατάτες και ελιές στο φούρνο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Σε περίοδο νηστείας οι επιλογές μας είναι περιορισμένες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρώμε φαγητά χωρίς γεύση! Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με ελιές, σκόρδο και μπόλικη ντοματούλα. Ένα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κολοκύθι γλυκό κουταλιού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Η κολοκύθα τρώγεται αλμυρή, γλυκιά, σε πουρέ, σε πίτα, σε σούπα, ψητή, ακόμα και σε βραστό.    Από τις πιο γλυκές ιδέες είναι να την κάνουμε γλυκό του κουταλιού, ένα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χοιρινή τηγανιά αλα κρεμ

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail    Εξαιρετικά γρήγορη, νόστιμη…. η τηγανιά αυτή θα σε ανταμείψει με την πλούσια σάλτσα της!   Για τους λάτρεις της τηγανιάς, λαχταριστές και απολαυστικές χοιρινές μπουκίτσες με σάλτσα μανιταριών, μουστάρδας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Πεντανόστιμα “τριαντάφυλλα” μήλου, μία εύκολη και εντυπωσιακή συνταγή ιδανική για μπουφέ!!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Υλικά: (για 12 τριαντάφυλλα) 1 φύλλο σφολιάτας 3 μεγάλα κόκκινα μήλα λίγη ζάχαρη κανέλα τριμμένη χυμό από 1 μεγάλο λεμόνι λίγο τυρί κρέμα (τύπου Φιλαδέλφεια) λίγο τριμμένο καρύδι (προαιρετικά) Εκτέλεση: ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Αρετή Παπαδοπούλου από την Πτολεμαΐδα μας συστήνεται και μας μιλά για τη νέα της στήλη στο e-ptolemeos.gr

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Το ταλέντο της συντοπίτισσας μας Αρετής Παπαδοπούλου στην μαγειρική το ανακαλύψαμε από το περιοδικό «ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ», το οποίο ετοίμασε  ένα όμορφο αφιέρωμα για το τεύχος του Αυγούστου που ...

Διαβάστε Περισσότερα »