Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή (σελίδα 10)

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γαλατόπιτα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Συνταγή για γαλατόπιτα χωρίς βράσιμο της κρέμας. Με μία πλούσια υφή και γεύση, φτιαγμένη με φρέσκα υλικά, ότι καλύτερο για το κολατσιό των παιδιών, συνοδεύει ωραιότατα τον καφέ μας όλες ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ τριαντάφυλλο με κρασί

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το λικέρ τριαντάφυλλου είναι ένα αιθέριο, αρωματικό λικέρ, το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται ήλιο, ούτε ιδιαίτερο κόπο και κυρίως αναμονή. Αυτό το λικέρ θα το λατρέψετε, για την υπέροχη μυρωδιά του, ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Cheesecake φράουλας

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το απόλυτο cheesecake φράουλας! Ελαφρύ, πεντανόστιμο με μία πραγματικά υπέροχη φραουλένια κρέμα, που προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στον ουρανίσκο μας! Υλικά : 2 πακέτα μπισκότα φράουλας-σοκολάτας 1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κανελόνια με κιμά

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΧορταστικά, νόστιμα κανελόνια με κιμά και σάλτσα ντομάτας! Μία νόστιμη, εύκολη και αγαπημένη μου πολύ συνταγή στο φούρνο για κανελόνια γεμιστά με ζουμερό κιμά! Δεν είναι τόσο δύσκολη όπως ίσως νομίζετε! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χιονούλα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΑπλό, γρήγορο, πολύ ελαφρύ και εύγευστο γλυκό με ινδοκάρυδο, κρέμα και μπισκότα. Ένα γλυκό που θα λατρέψουν ακόμη και οι όχι και τόσο φανατικοί του ινδοκάρυδου (όπως εγώ)! Υλικά : 2 ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γύρος σπιτικός

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΖουμερός, τραγανός, πεντανόστιμος και κυρίως σπιτικός! Δοκιμάστε τον! Συνοδεύστε τον και με τζατζίκι σπιτικό και δε θα ξαναπαραγγείλετε ποτέ από έξω! Την συνταγή μας την έστειλε η φίλη αναγνώστρια κα Έφη ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ φράουλας με σοκολάτα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΈνα πολύ ωραίο, ανοιξιάτικο, μυρωδάτο κέικ με άρωμα και γεύση φράουλας με σοκολάτα! Τέλειος ο συνδυασμός! Ένα ωραίο επιδόρπιο για όλες τις ώρες της μέρας.   Την συνταγή μας την έστειλε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Τσουρέκι γλυκό με βελούδινη κρέμα

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΑναμφίβολα ένα από τα πιο γρήγορα, νόστιμα και ευκολότερα γλυκά που κάνατε ποτέ! Ένα νόστιμο γλυκό, που μπορείτε να κάνετε με το τσουρέκι που έχει περισσέψει, το συγκεκριμένο είχε και λευκή ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Αρνί στο φούρνο με πατάτες

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemailΑρνάκι στο φούρνο με πατάτες, ένα κλασσικό ελληνικό φαγητό για όλη την οικογένεια. Γίνεται λουκούμι, παρά την απλότητα των υλικών του, οι πατάτες παίρνουν γεύση από το ζουμάκι και γίνονται πεντανόστιμες! ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Τσουρέκια

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Το Πάσχα πλησιάζει και τα τσουρέκια έχουν την τιμητική τους! Εξαιρετική συνταγή για νόστιμα, αφράτα τσουρέκια, μαλακά σαν βαμβάκι! Το μοναδικό μυστικό τους είναι η ηρεμία και ο χρόνος για ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Μαλεμπί

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Μαλεμπί ή Μουχαλεμπί, μία ανατολίτικη κρέμα με ελαστική υφή, αρωματισμένη με μαστίχα και ροδόνερο, σερβιρισμένη με γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο! Μία πρόταση για ένα ντελικάτο επιδόρπιο, με φίνα γεύση και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Mαγειρεύοντας με την Αρετή: Νηστίσιμο κέικ με ινδοκάρυδο, πορτοκάλι και γλάσο

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail  Πανεύκολο κέικ, με ινδοκάρυδο, πορτοκάλι και γλάσο που σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με την καταπληκτική γεύση του! Αγαπημένη συνταγή, για πανεύκολο και αρωματικό κέικ χωρίς μίξερ, ότι πρέπει για την περίοδο ...

Διαβάστε Περισσότερα »