Αρχική > Στήλες > Γαστρονομία και διατροφή > Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ βερίκοκο – ροδάκινο

Μία από τις αγαπημένες μου μαρμελάδες είναι ο συνδυασμός βερίκοκου-ροδάκινου. Δεν είχα ξαναφτιάξει λικέρ από αυτά τα δύο υπέροχα καλοκαιρινά φρούτα! Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! Εύκολο, καλοκαιρινό λικέρ, πολύ αρωματικό και δροσερό, με ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ με κεράσια και τυρί κρέμα  

Ένα λαχταριστό κέικ φτιαγμένο με φρέσκα κεράσια και τυρί κρέμα με τέλεια γεύση, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα! Είναι κερασένιο, ελαφρύ, καλοκαιρινό κέικ! Από τα πιο γευστικά που έχω δοκιμάσει! Χρειάζεται να ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Ψαρονέφρι με κρούστα στο φούρνο με πατάτες

Μία πολύ νόστιμη συνταγή, ιδανική για μπουφέ, για ψαρονέφρι με κρούστα από φρέσκα κρεμμυδάκια, μαγειρεμένο στο φούρνο, με απλά υλικά που δένουν μεταξύ τους απόλυτα, δίνοντας ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα! Βάζοντας και ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Η Αρετή Παπαδοπούλου κλείνει δύο χρόνια δημιουργίας στην …κουζίνα του ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ, και σας καλεί σε ένα event γνωριμίας στο σταντ της εφημερίδας στην 10η EGNATIA EXPO

  Τα δύο χρόνια ζωής κλείνει η στήλη «Μαγειρεύοντας με την Αρετή», στην εφημερίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ, και στο E-PTOLEMEOS.GR . Η ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους μας με το ιδιαίτερο ταλέντο στη μαγειρική, Αρετή Παπαδοπούλου, κλείνει ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λεμονόπιτα με καραμελωμένα φύλλα κρούστας

  Καταπληκτική σιροπιαστή λεμονόπιτα με καραμελωμένα φύλλα κρούστας! Γρήγορη, ζουμερή και ανάλαφρη με έντονη τη γεύση λεμονιού! Η αγάπη μου για τα εσπεριδοειδή πάει σε άλλα επίπεδα με αυτή την συνταγή! Φτιάχνεται ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γαλατόπιτα

  Συνταγή για γαλατόπιτα χωρίς βράσιμο της κρέμας. Με μία πλούσια υφή και γεύση, φτιαγμένη με φρέσκα υλικά, ότι καλύτερο για το κολατσιό των παιδιών, συνοδεύει ωραιότατα τον καφέ μας όλες τις ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Λικέρ τριαντάφυλλο με κρασί

Το λικέρ τριαντάφυλλου είναι ένα αιθέριο, αρωματικό λικέρ, το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται ήλιο, ούτε ιδιαίτερο κόπο και κυρίως αναμονή. Αυτό το λικέρ θα το λατρέψετε, για την υπέροχη μυρωδιά του, την λεπτή ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Cheesecake φράουλας

Το απόλυτο cheesecake φράουλας! Ελαφρύ, πεντανόστιμο με μία πραγματικά υπέροχη φραουλένια κρέμα, που προσφέρει την απόλυτη ικανοποίηση στον ουρανίσκο μας! Υλικά : 2 πακέτα μπισκότα φράουλας-σοκολάτας 1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας 80 γρ. ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κανελόνια με κιμά

Χορταστικά, νόστιμα κανελόνια με κιμά και σάλτσα ντομάτας! Μία νόστιμη, εύκολη και αγαπημένη μου πολύ συνταγή στο φούρνο για κανελόνια γεμιστά με ζουμερό κιμά! Δεν είναι τόσο δύσκολη όπως ίσως νομίζετε!  Δοκιμάστε ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Χιονούλα

Απλό, γρήγορο, πολύ ελαφρύ και εύγευστο γλυκό με ινδοκάρυδο, κρέμα και μπισκότα. Ένα γλυκό που θα λατρέψουν ακόμη και οι όχι και τόσο φανατικοί του ινδοκάρυδου (όπως εγώ)! Υλικά : 2 πακέτα ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Γύρος σπιτικός

Ζουμερός, τραγανός, πεντανόστιμος και κυρίως σπιτικός! Δοκιμάστε τον! Συνοδεύστε τον και με τζατζίκι σπιτικό και δε θα ξαναπαραγγείλετε ποτέ από έξω! Την συνταγή μας την έστειλε η φίλη αναγνώστρια κα Έφη Μπαξεβάνη ...

Διαβάστε Περισσότερα »

Μαγειρεύοντας με την Αρετή: Κέικ φράουλας με σοκολάτα

Ένα πολύ ωραίο, ανοιξιάτικο, μυρωδάτο κέικ με άρωμα και γεύση φράουλας με σοκολάτα! Τέλειος ο συνδυασμός! Ένα ωραίο επιδόρπιο για όλες τις ώρες της μέρας.   Την συνταγή μας την έστειλε η ...

Διαβάστε Περισσότερα »